Administratieve dienstverlening

De Cloud wordt steeds meer omarmd door onder andere: accountancy, administratiekantoren en belastingadviseurs. Dit heeft in de eerste plaats te maken met het gegeven dat de Cloud een onderwerp is dat met een steeds grotere frequentie wordt besproken.

Applicatieleveranciers kiezen er immers meer en meer voor om hun diensten vaker online aan te bieden. Hieruit vloeit voort dat de klant voor zijn applicatie geen server op locatie meer nodig heeft. Die weet echter niet hoe zijn onderneming met overige bestanden moet handelen. Bovendien zijn steeds meer bedrijven op zoek naar een oplossing waarmee hun klanten documenten digitaal kunnen aanleveren. Vandaag de dag bestaan er diverse pakketten welke koppelingen maken op de website van het kantoor. Hier kunnen de klanten inloggen. Op dit gebied bestaan er nog wel vele uitdagingen en mogelijkheden.

administratieve dienstverlening afbeelding
  • Veilig en eenvoudig werken

  • Online delen van bestanden

  • Beste oplossing die past bij u

  • Uw klanttevredenheid verhogen

  • Digitalisering van workflows

  • Uniforme werkwijze

Ervaring met administratieve dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Administratieve Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de overgang van een server op locatie naar de Cloud. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele en VoIP telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: iMuis Accountancy, Accountview, Unit4 Audition, Unit4 Financial Data Suite en AFAS. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Avanti Advisering:

‘Adequate, efficiënte en veilige ICT oplossingen’

Avanti Advisering is een administratiekantoor in Purmerend en bedient ondernemers in onder meer: Purmerend, Zaandam, Hoorn, Volendam en Amsterdam-Noord. Dick Roos: ‘Binnen ons bedrijf nam de behoefte naar een oplossing om gegevens eenvoudig mee te delen en te synchroniseren steeds verder toe. Net zoals de wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker in de drukke periodes van het jaar, willen onze medewerkers ook thuis hun benodigde bestanden en applicaties gemakkelijk kunnen raadplegen en bewerken. In het verleden was onze organisatie hierin beperkt. Want destijds zagen wij de Cloud als een onveilig, ongrijpbaar medium. Daarom hadden wij tot voor kort slechts de beschikking over een server op locatie. Met de SPOT Private Cloud heeft SPOT ICT ons echter geschikte en veilige oplossingen geboden, welke voldoen aan al onze wensen en eisen. Wij werken nu snel, adequaat en efficiënt en bovendien naar volle tevredenheid!’

avanti-advisering

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

Unit4Accountview Business SoftwareAFAS SoftwareiMuis Software