Back-up en Security Copy

Bedrijfsgegevens beveiligen

Het verliezen van gegevens kan catastrofaal zijn voor uw bedrijf. Als u twee uur werk verliest doordat u vergeet op te slaan, is al vervelend. Laat staan dat u uw hele administratie verliest. Een goede back up kan dit voorkomen. Door uw bedrijfsgegevens te beveiligen bent u niet zomaar alles kwijt wanneer u uw laptop of mobiel verliest. Dat is een prettig idee. Ook per ongeluk verwijderde bestanden zijn eenvoudig weer terug te halen.

Beveilig uw gegevens met SPOT!

Ik kies voor veiligheid

Scherm uw bestanden af

De online wereld komt met veel voordelen. In de tijd van hackers, virussen en malware zijn uw gegevens ook voor kwaadwillenden toegankelijk. Het beveiligen van uw bedrijfsgegevens is daardoor belangrijker dan ooit. SPOT regelt voor u de beveiliging van uw bedrijfsgegevens en voert automatische controles uit. Mocht er iets gebeuren dan zijn wij op tijd op de hoogte. 

Diefstal is echter niet de enige manier waarop uw gegevens gevaar lopen. Als uw laptop nog op kantoor ligt terwijl er brand ontstaat, bent u alle lokaal opgeslagen bestanden kwijt. Ook daarvoor hebben wij de oplossing.

Herstelmogelijkheden met een back up

Dat u een tegenslag ervaart, is al vervelend genoeg. Het kwijtraken van bestanden is voor elk bedrijf een drama. Wij zorgen ervoor dat van uw belangrijke data altijd een back up bestaat. U kunt weer verder waar u was gebleven. Dit gebeurt helemaal vanzelf met onze automatische disaster recovery. Hierdoor minimaliseert u de tijd die u kwijt raakt. U ervaart immers in zo’n geval al genoeg stress.

Beveilig bedrijfsgegevens bij SPOT vóórdat het fout gaat

Iedereen kent een soortgelijk verhaal over hoe bij een bekende of buurtgenoot is ingebroken. In veel gevallen besluit de gedupeerde ná de inbraak om bijvoorbeeld extra sloten of een alarm te installeren. Als hij slim was geweest, had hij in veiligheid geïnvesteerd voordat het fout ging. Nu zijn de juwelen en iPads al weg.

Hetzelfde geldt bij bedrijfsgegevens beveiligen en wij helpen u daar graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op. Voorkomen is immers beter dan genezen.

De voordelen van ICT-Beheer bij SPOT

  • Skilled Service Desk (24/7 mogelijk)
  • Gecertificeerde engineers
  • Intern beheer wordt overbodig
  • Hoge up-time van ICT-omgeving
  • Passende beheermodules
Vraag een offerte aan

Neem contact op met onze ICT-specialist
088 – 23577687

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

Davids advocaten

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen.

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

    Teamviewer