Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

Back-up en Security

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor de beveiliging en risicobeheersing van uw gegevens. Spot biedt altijd een beveiligingsoplossing welke aansluit op uw wensen en eisen.

Afhankelijk van uw eisen, zorgen wij voor de juiste diensten en producten om uw bedrijfsgegevens voortdurend te beschermen en veilig te stellen. Tevens verzorgen wij in het geval van calamiteiten voor disaster recovery. Zo wordt ‘Safety first!’ geen streven, maar een standaard.

Backup en Security data
  • Beveiliging en herstelmogelijkheden

  • Bescherming van verloren devices

  • Snel up and running bij noodgevallen

  • Automatische controles

  • Altijd een back-up van kritische data

  • Automatische disaster recovery

Ontvang direct de Factsheet van Spot Back-up en Security in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Woningcorporatie ZVH:

‘Spot ICT helpt ons gegevens en systemen te beschermen’

Woningcorporatie ZVH: ‘In onze bedrijfsvoering genieten het maken van back-ups en optimale beveiliging niet in de laatste plaats hoge prioriteit. Verloren of gestolen devices kunnen leiden tot verlies van onze bedrijfsbestanden en –gegevens. Kwaadwillende hackers of malware kunnen onze activiteiten verstoren en belangrijke gegevens stelen. Systemen kunnen in theorie onverwachts uitvallen. Spot ICT helpt ons echter onze gegevens en systemen te beschermen. Onder meer met disaster recovery waarbij we in het hypothetische geval van calamiteiten, weer snel actief kunnen zijn. Van onze lokale omgeving worden voortdurend images gemaakt, welke continue naar een beveiligde locatie worden gesynchroniseerd. In noodgevallen beschikt Spot in hun datacenter over een exacte kopie welke kan worden teruggeplaatst in ons eigen systeem of in de Cloud.’

Interieur Woningcorporatie