Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

ICT-beheer bij Spot

Installeren, onderhouden en beveiligen. Zoals u ziet gebruiken we drie werkwoorden. Zo kijkt u waarschijnlijk ook naar de ICT binnen uw bedrijf. Die moet ook werken, dag in dag uit. Met ICT-beheer en gebruikersondersteuning draagt Spot daar zorg voor.

Wat houdt ICT-beheer precies in?

Het ICT-beheer is niet sexy en voor een buitenstaander soms nauwelijks zichtbaar. Daar zijn we ons zeker bewust van. Totdat het fout gaat. Dan leest u in de media over een ICT-lek, hackers of een virus dat rondgaat. Grote kans dat u dan ook gealarmeerd raakt.

Maar dan is het natuurlijk al te laat. Met ICT-beheer zorgt Spot ervoor dat uw ICT-omgeving zo goed mogelijk functioneert en presteert. We plegen dus onderhoud of verzorgen een beveiligingsupdate. Dat kan op afstand zijn, maar ook bij u op locatie. Spot ICT-beheer en support is de naam van onze dienstverlening. Installeren, onderhouden en beveiligen, dat doen onze experts van de servicedesk dagelijks.

ICT beheer bij Spot

“Installeren, onderhouden en beveiligen bij Spot.”

Wat is het doel van goed ICT-beheer?

Dat heeft natuurlijk een doel: We zorgen dat uw ICT-netwerk actueel blijft en z’n snelheid behoudt, dat servers en computers niet tegen onverwachte storingen aanlopen en tijdig updates krijgen, zodat u zich met uw bedrijf op belangrijkere zaken kunt richten. Die zekerheid haalt u met het ICT-beheer van Spot in huis.

  • Skilled Service Desk (24/7 mogelijk)

  • Volledig ICT-Beheer

  • Gecertificeerde engineers

  • Intern beheer wordt overbodig

  • Pro-actief en preventief

  • Hoge up-time van ICT-omgeving

  • Passende beheermodules

  • Geen verrassingen achteraf

Ontvang direct de Factsheet van Spot Beheer en Support in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Vadrupak:

‘Spot: in de cloud en met de voeten op de grond’

Alfred van Drumpt, directeur eigenaar van Vadrupak: ‘Ik breng mijn netwerk onder bij Spot ICT omdat zij praktijkgericht zijn. Wij verkopen en distribueren fruitverpakkingen. Om onze processen soepel te laten verlopen, dient het netwerk in optimale staat te zijn. De mensen achter Spot hebben mij op en top geadviseerd en mijn bedrijf op deze wijze voorzien van het juiste pakket. Bovendien leveren zij goede service! Het zijn echt mensen van de werkvloer. Omdat de Cloud niet binnen je bedrijf ligt, moet je echt vertrouwen hebben in de partij met wie je samenwerkt. Daarom is het prettig om met een organisatie als Spot te werken; met mensen die betrouwbaar en bereikbaar zijn.’