De Bouw

Het delen van grote bestanden
De vraag naar een oplossing waarmee grote bestanden gemakkelijk kunnen worden verzonden en gedeeld, neemt steeds meer toe. Vandaag de dag worden hier diverse programma’s voor gebruikt, zoals: We-transfer, Dropbox en e-mail. Het nadeel van dergelijke programma’s is dat deze niet goed zijn te beheren. Bovendien kunnen er niet altijd rechten worden gegeven aan verstuurde en gedeelde bestanden. Tevens bestaan er vaak beperkingen met betrekking tot de grootte van bestanden.

Het locatie onafhankelijk kunnen werken
Ook in de branche van de bouw is de wens ontstaan om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer medewerkers onderweg zijn, willen zij bestanden gemakkelijk kunnen raadplegen, bewerken en delen. Vaak zijn bouwbedrijven hierin beperkt omdat zij ‘gebonden’ zijn aan een server op locatie, vanwege de zware pakketten en bestanden waarmee zij werken.

Bouw afbeelding
  • Locatieonafhankelijk werken

  • Online bestanden bewerken en delen

  • Gebruiksgemak

  • Beste oplossing voor u

  • Uniforme werkwijze

  • Optimale bereikbaarheid

Ervaring met de bouw

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Bouw. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld het implementeren van oplossingen welke geschikt zijn voor software als teken- en calculatieprogramma’s en grote bestanden. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics NAV, Syntess Atrium, Bouwoffice, GWW Bestekadministratie en AutoCAD. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Gebr. Van der Veekens:

‘Met de oplossingen van SPOT ICT werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek’

Gebr. Van der Veekens, aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw: ‘Binnen ons bedrijf bestond de werkstroom voornamelijk uit papieren documenten. Zo kwam het voor dat een werktekening inmiddels was bijgewerkt met nieuwe informatie, maar in het veld nog gebruik werd gemaakt van een eerdere versie. Het risico bestond dat het werk dan niet volgens de laatste inzichten werd uitgevoerd. Recentelijk is de volledige werkstroom gedigitaliseerd en toegankelijk gemaakt voor belanghebbenden via Office 365. Zodra de binnendienst een verandering doorvoert, is dit zichtbaar op de werkplaats. Andersom geldt ook: wanneer tijdens de uitvoering van het werk een probleem wordt ontdekt, kan er van buiten snel een foto van de situatie worden gestuurd naar de binnendienst. Die kan vervolgens het probleem direct afhandelen en een nieuw document online plaatsen. Sinds kort werken onze medewerkers met Microsoft Surface Pro tablets, waarop alle projectbestanden zijn opgeslagen. De medewerkers buiten hebben via hun tablet toegang tot dezelfde aantekeningen als de binnendienst medewerkers, die de notities op hun desktop openen. De toegang tot de laatste informatie zorgt ervoor dat fouten worden gereduceerd en onze medewerkers efficiënter te werk kunnen gaan. Zo werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek!’

Vakmannen aan het werk

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

Autodesk AutocadBouwOfficeMicrosoft DynamicsSyntess Atrium