Microsoft CIE Sessie


Datum: 23-04-2020

Omschrijving

Microsoft Customer Immersion Experience

Praktijkgerichte workshop toegespitst op uw eigen situatie

Datum: 23-04-2020
Tijd: 13.00 – 16.30 (inclusief lunch en borrel)
Locatie: Microsoft, Schiphol

Uw bedrijf laten groeien, continuïteit bieden, winst consolideren of verhogen; het zijn uitdagingen waar iedere organisatie mee te maken heeft. ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn daarbij niet meer weg te denken. Maar hoe bepaalt u welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen? De Customer Immersion Experience (CIE) workshop biedt uitkomst.

Wat u kunt verwachten van een Customer Immersion Experience
Een Customer Immersion Experience (CIE) is een praktijkgerichte workshop om dagelijkse werkzaamheden op het gebied van productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Dus geen demo van Microsoft productfeatures, maar u zit zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets en telefoons. Op deze manier ervaart u het gemak van de allerlaatste Microsoft-oplossingen en krijgt u inzicht in hoe u uzelf, uw team én de organisatie slimmer en efficiënter kunnen samenwerken.

Tijdens een CIE ervaart u de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als productiviteit onderweg, keuzes maken op basis van data, social networks gebruiken voor zakelijke toepassingen en real-time contact met collega’s en klanten. Op basis van uw specifieke wensen besteden we tijdens de sessie aandacht aan de scenario’s die voor uw organisatie relevant zijn.

Voor wie is de Customer Immersion Experience
Tijdens een CIE zitten diverse stakeholders bij elkaar, van business tot IT, die elkaar inzicht geven in hun uitdagingen en behoeftes.

Ervaar de voordelen van CIE bij het verhelderen van uw behoefte

  • De sessie van één dagdeel met maximaal 10 IT- en business stakeholders
  • Door IT- en business stakeholders bij elkaar te brengen, ontstaat wederzijds inzicht in uitdagingen en behoeftes, waar de organisatie op kan inspelen
  • In de scenario’s gaat u aan de slag met fictieve data
  • Een CIE stemmen we geheel af op uw behoefte; we stemmen de verwachtingen op voorhand met elkaar af
  • Een CIE is kosteloos en geheel vrijblijvend

Samen leert u tijdens de CIE welke technologische oplossingen het beste bij uw organisatie passen. Zo weet u na deze inspirerende workshop precies hoe u uw behoefte zou kunnen invullen.

Microsoft CIE Sessie

Inschrijven voor deze activiteit