Laatste nieuws en ontwikkelingen in de cloud academy

In de Cloud Academy van Spot leest u alles over het laatste nieuws en de ontwikkelingen van ICT, binnen de verschillende branches welke wij bedienen. Ook alle ins en outs over de diverse workshops en trainingen welke Spot organiseert, vindt u hier!

Het “Lab van Spot”

Bij Spot ICT staan onze zintuigen voortdurend op scherp om innovatieve, nieuwe diensten en producten tot ons te laten komen. Zo profiteert u als onze klant altijd van de nieuwste oplossingen en functionaliteiten.

Bij ieder product dat wij als Spot ICT aan ons arsenaal toevoegen, hanteren wij bovendien één duidelijke stelregel. Wij ‘doen’ het product er niet ‘bij’. Wij doen producten namelijk helemaal! Dat betekent dat wij zelf met het product werken.

Van tevoren testen wij producten uitvoerig, waardoor we eventuele mindere kanten voorzien en ondervangen. Hierdoor weten wij precies hoe het product in kwestie werkt en plaatsen wij het oprecht én met het volste vertrouwen in ons portfolio.

SPOT activiteiten

  • Office 365 voor bedrijven

    Office 365 is Office zoals u gewend bent. Alle vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen maar dan in de cloud. Hiermee beschikt u waar en wanneer u maar wilt, op het device van uw keuze, over de...

    Lees verder
  • Innoveren in de cloud met Microsoft Azure

    Met Microsoft Azure bent u klaar voor de toekomst. Verhoog de productiviteit van uw medewerkers, een open en flexibel cloudplatform, in de best beveiligde en meest up-to-date cloudomgeving. Met Micros...

    Lees verder