Cloud en WorkSpace

Cloud oplossingen op maat!

Verder, beter, meer… De vraag naar oplossingen om gegevens eenvoudig mee te delen, te synchroniseren en te back-uppen, neemt ongetwijfeld ook binnen uw onderneming met rasse schreden toe.

Net zoals de wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer medewerkers vaak onderweg zijn, willen zij bestanden gemakkelijk kunnen raadplegen en bewerken. Vaak zijn organisaties hierin beperkt. Want in het verleden werden Cloud oplossingen veelal beschouwd als onveilig. Daarom werd er tot voor kort veelvuldig gekozen voor enkel en alleen servers op locatie. Met de SPOTCloudDrive, de SPOT Private Cloud en de SPOT Local Cloud biedt SPOT ICT echter geschikte oplossingen, welke voldoen aan alle wensen en eisen binnen uw onderneming.

SPOT Private Cloud

Het lijkt niet eenvoudig om de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en ‘veiligheid’ te integreren in één functionele oplossing. Schijn bedriegt, want de SPOT Private Cloud biedt uw organisatie verhoogde productiviteit en betrouwbaarheid tegen lagere kosten! Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een complete werkomgeving in de Cloud. Al uw gegevens en programma’s zijn beschikbaar wanneer u wilt en waar u ook bent. U beschikt over een complete werkplek welke voelt én werkt zoals uw vertrouwde Windows-bureaublad. SPOT ICT verzorgt voor u het beheer, de updates en het onderhoud.

Spot Local Cloud

SPOT Local Cloud

De vraag naar een oplossing waarmee grote bestanden gemakkelijk kunnen worden verzonden en gedeeld, neemt steeds meer toe. Net zoals de behoefte om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer medewerkers vaak onderweg zijn, willen zij bestanden gemakkelijk kunnen raadplegen en bewerken. Met de SPOT Local Cloud hebt u beschikking over ‘the best of both worlds’. U profiteert namelijk van de voordelen van een Private Cloud oplossing, zoals altijd en overal kunnen werken. Daarnaast ervaart u de voordelen van een lokale ICT-omgeving. Hiermee bent u minder afhankelijk van een datalijn en kunt u sneller werken met zware programmatuur en grote bestanden.

SPOTCloudDrive

Met de SPOTCloudDrive kunnen uw medewerkers zowel individueel als in teamverband op een eenvoudige en veilige manier gegevens delen, synchroniseren en back-uppen. Zowel online als offline. Binnen de SPOTCloudDrive beschikt u over één of meerdere Vaults, een beveiligde en centrale ruimte op uw lokale harde schijf waar u belangrijke documenten kunt opslaan en deze op afstand kunt benaderen. U ervaart binnen no-time een verhoogde productiviteit, optimaal gebruikersgemak en verlaagde kosten. De SPOTCloudDrive is dankzij de integratie met zowel Windows Explorer als Mac Finder en de apps voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone bovendien eenvoudig in gebruik!

Spot CloudDrive
Spot WorkSpace

SPOT WorkSpace

Met SPOT WorkSpace bereikt u eenvoudig alle lokale-, web en Windows applicaties vanuit één online werkplek. Wanneer u de werkplek gebruikt hoeft u niets zelf te installeren. U krijgt direct toegang tot alle applicaties, informatie en nieuws die voor u van toepassing is. In een paar klikken voegt u een nieuwe app of informatiebron toe voor een groep of individu. SPOT WorkSpace brengt ook alle documenten samen in één online werkplek. Zo werkt u on- en offline vanaf ieder device. De documenten app bundelt en brengt structuur op Office 365, de fileserver en SharePoint.