SPOTCloudDrive

SPOT Cloud Drive | veilig samenwerken

Volledig overstappen op een cloud is een slimme zet voor veel bedrijven. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang tot bestanden hebben. Hierdoor kunnen zij op elke plek werken en op een tijdstip die hen het beste uitkomt. Dit is efficiënt en verhoogt daardoor de productiviteit.

Wat is een Cloud Drive?

Een cloud is een online omgeving waar uw bestanden kunt opslaan. Daardoor zijn uw bestanden bereikbaar zolang u toegang tot het internet heeft. Hierdoor hoeft u ze niet meer lokaal op te slaan. Bijvoorbeeld op een laptop of desktop. Dit opent verschillende mogelijkheden. Zoals:

 • Werken vanaf elk device. U heeft niet die ene specifieke laptop nodig waarop uw bestanden zijn opgeslagen.
 • Overal werken. Zolang u internet heeft, kunt u bij uw bestanden.
 • Niet gebonden aan openingstijden. U kunt werken wanneer het u uitkomt.
 • Bestanden zijn voor al uw collega’s toegankelijk.

Verbeterde samenwerking met de cloud

Worden bestanden in uw onderneming nog eindeloos rondgemaild? Zitten uw mappen ook vol met min of meer identieke bestanden? Bijvoorbeeld zoals hieronder?

Belangrijk document
Belangrijk document versie 2
Belangrijk document versie 2 met feedback van Harry
Belangrijk document versie 3
Belangrijk document nieuw
Belangrijk document laatste versie
Belangrijk document laatste versie nu echt

Werken zonder een cloudoplossing is omslachtig en chaotisch. Het speelt verwarring in de kaart. Met een cloudoplossing heeft iedereen toegang tot dezelfde bestanden. Het is erg makkelijk om documenten van commentaar te voorzien. Daardoor kunt u ze snel aanpassen. Samenwerking tussen collega’s wordt hierdoor eenvoudiger. Zelfs wanneer zij niet op dezelfde locatie zijn.

Nooit te veel betalen

De cloudoplossing van Spot biedt nog veel meer voordelen. Wij zorgen namelijk voor de capaciteit, onderhoud en toegankelijkheid. Dit zorgt ervoor dat u zelf geen dure hardware en software meer hoeft te kopen. Bij Spot betaalt u alleen voor wat u gebruikt. U huurt als het ware een stukje opslag. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan. Dat is natuurlijk erg prettig.

Uw bestanden zijn altijd veilig

Eén van de belangrijkste aspecten van cloud opslag is veiligheid. U werkt waarschijnlijk met vertrouwelijke- of gevoelige data. Dat mag niet op straat komen te liggen. Spot zorgt ervoor dat uw bestanden veilig zijn. Daarnaast voldoet onze cloud drive volledig aan de Europese richtlijnen over privacy en persoonsgegevens. Daarmee zijn niet alleen uw gegevens veilig, maar ook die van uw klant.

Is uw bedrijf klaar voor de Cloud?

Laat al die voordelen van de Cloud niet liggen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Kies voor de Cloud Drive van SPOT

 • Veilig delen en synchroniseren
 • Toegang zonder internetverbinding
 • We-Transfer en Dropbox overbodig
 • Centrale opslag zonder limieten
 • Links per e-mail versturen
 • Automatische synchronisatie
 • Mobiele data altijd extra beschermd
 • Data op afstand te wissen
 • Volledig AVG/GDPR compliant
 • Eenvoudig delen met derden
 • vanuit E-mail delen
 • Outlook integratie
Vraag een offerte aan

Neem contact op met Frank van Roekel
088 – 2357768

Frank van Roekel

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

Gebr. Van der Veekens, aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw: ‘Binnen ons bedrijf bestond de werkstroom voornamelijk uit papieren documenten. Zo kwam het voor dat een werktekening inmiddels was bijgewerkt met nieuwe informatie, maar in het veld nog gebruik werd gemaakt van een eerdere versie. Het risico bestond dat het werk dan niet volgens de laatste inzichten werd uitgevoerd. Recentelijk is de volledige werkstroom gedigitaliseerd en toegankelijk gemaakt voor belanghebbenden via Office 365. Zodra de binnendienst een verandering doorvoert, is dit zichtbaar op de werkplaats.

‘Met de oplossingen van SPOT ICT werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek’

Andersom geldt ook: wanneer tijdens de uitvoering van het werk een probleem wordt ontdekt, kan er van buiten snel een foto van de situatie worden gestuurd naar de binnendienst. Die kan vervolgens het probleem direct afhandelen en een nieuw document online plaatsen. Sinds kort werken onze medewerkers met Microsoft Surface Pro tablets, waarop alle projectbestanden zijn opgeslagen. De medewerkers buiten hebben via hun tablet toegang tot dezelfde aantekeningen als de binnendienst medewerkers, die de notities op hun desktop openen. De toegang tot de laatste informatie zorgt ervoor dat fouten worden gereduceerd en onze medewerkers efficiënter te werk kunnen gaan. Zo werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek!’

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

  Teamviewer