Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

Spot Local Cloud

Alsof u moet reizen over Keulen én Aken… De vraag naar een oplossing waarmee grote bestanden gemakkelijk kunnen worden verzonden en gedeeld, neemt steeds meer toe. Net zoals de behoefte om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer medewerkers vaak onderweg zijn, willen zij bestanden gemakkelijk kunnen raadplegen en bewerken.

Veel bedrijven zijn hierin beperkt omdat zij vanwege de zware pakketten en bestanden waarmee zij werken ‘gebonden’ zijn aan een server op locatie. Met de Spot Local Cloud hebt u beschikking over ‘the best of both worlds’. U profiteert namelijk van de voordelen van een Private Cloud oplossing, zoals altijd en overal kunnen werken. Daarnaast ervaart u de voordelen van een lokale ICT-omgeving. Hiermee bent u minder afhankelijk van een datalijn en kunt u sneller werken met zware programmatuur en grote bestanden.

Spot Local Cloud
  • Altijd en overal toegang

  • Uw data in veilige handen

  • Deskundige ondersteuning

  • Integratie Office 365

  • Snelheid van lokaal netwerk

  • Geschikt voor teken- en calculatiesoftware

  • Geen beperking qua opslag

  • Veilig en betrouwbaar

Ontvang direct de Factsheet van de Spot Local Cloud in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Bouwkundig Adviesbureau Van Zeist:

‘Spot: een luisterend oor, een bedrijf uit één stuk’

Mijnt van Zeist van Bouwkundig Adviesbureau Van Zeist: ‘Spot is een no-nonsense bedrijf dat zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. Dat was de reden om ons netwerk bij hen onder te brengen. Het is niet gemakkelijk om onze onderneming een passend pakket te leveren. Wij werken namelijk met complexe tekenpakketten. Spot luisterde echter goed naar onze wensen. Bovendien spreken ze er niet in onbegrijpelijk technisch jargon, maar leggen ze in “Jip en Janneke taal” alles helder uit. Ook het persoonlijk contact zorgt voor een optimale samenwerking! De mensen van Spot kunnen bovendien super snel schakelen. Ik vind ook niet voor niets: je koopt bij de vent en niet bij de tent. Daarom beveel ik Spot ICT zeker aan bij zakelijke relaties!’