SPOT Private Cloud

SPOT Private Cloud | Online werkplekken

Altijd en overal uw bestanden kunnen inzien en bewerken? Dat is precies wat u in huis haalt met de SPOT Private Cloud. Maar dat is niet het enige! Uw bestanden zijn altijd beschikbaar voor uw collega’s. Hierdoor kunnen zij u op afstand helpen en verhoogt u de veiligheid van uw bestanden! Een internetverbinding is het enige dat u nodig heeft.

Frank van Roekel

Kies voor SPOT Private Cloud!

Direct contact opnemen

Investeren in nieuwe apparatuur is niet nodig

Onze ICT oplossing is beschikbaar op uw huidige Windows laptops, tablets en telefoons. U hoeft dus geen nieuwe apparatuur te kopen. De SPOT Private Cloud is daarmee flexibel en eenvoudig schaalbaar. Wij kunnen nieuwe apparaten toevoegen aan de cloud wanneer u maar wilt.

Besparen door één functionele oplossing

U denkt vast dat het moeilijk is om al deze eigenschappen in één oplossing aan te bieden. Dat is het niet! De SPOT Private Cloud biedt u alle genoemde voordelen tegen een lagere prijs! U hoeft namelijk niet allerlei dure programma’s aan te schaffen. U betaalt simpelweg een vast bedrag per maand voor het complete pakket. De continue updates, support en beheer zijn inbegrepen bij de prijs! SPOT regelt alles voor u voor een vast, transparant bedrag. Daardoor kunt u zich richten op het laten groeien van uw bedrijf.

Klaar om te groeien?

SPOT zorgt voor de ICT oplossingen die het best bij uw bedrijf passen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we verder.

De voordelen van SPOT Private Cloud

  • Altijd en overal toegang
  • Flexibel en schaalbaar
  • Veilig en betrouwbaar
  • Integratie Office 365
  • Geen investering in Hardware
  • Vertrouwde Windows omgeving
  • Support en beheer inbegrepen
  • Juiste prijs/kwaliteit verhouding
Vraag een offerte aan

Neem contact op met Frank van Roekel
088 – 2357768

Frank van Roekel

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

Foto na wedstrijd voetbal FC Volendam v FC Den Bosch

Hoewel we al onze klanten oprecht even belangrijk vinden, springt de naam FC Volendam er toch een beetje tussenuit. De verbondenheid die we met de eerstedivisionist voelen, gaat uiteraard verder dan dezelfde kleuren in de logo’s. Bij SPOT zijn we sowieso niet vies van een potje voetbal. Met een profclub om de hoek is de klik dan snel compleet. Op zoek naar een regionale partner voor een bestaande ICT-uitdaging kwam FC Volendam uit bij SPOT. 

Wat was de uitdaging?

‘’Het probleem zat hem vooral in de snelheid, het was voor ons niet mogelijk om bestanden online vanaf één centrale plek te benaderen’’ vertelt Martijn Molleman, de manager commercie. “Zo kwam het bij ons wel eens voor dat twee accountmanagers een product verkochten waarvan er maar één beschikbaar was. Doordat er geen centrale online plek was waar informatie werd gedeeld, hadden de accountmanagers niet door dat ze allebei dit product verkochten. SPOT is bij ons langsgekomen om onze wensen en behoeften door te nemen en kwamen met een passende oplossing”. 

‘’Als we problemen hebben, dan nemen we contact op en is het meteen opgelost’’

 

Hoe is dit opgelost?

Bij SPOT zagen we al snel wat het probleem was waar FC Volendam mee kampte. Wij hadden de ideale oplossing voor ze. Martijn vertelt:‘’De oplossing waar SPOT mee is gekomen heet Office 365. Hiermee zijn al onze bestanden vanaf één plek beschikbaar. Dit voorkomt een hoop werk. We hebben een voor iedereen toegankelijk platform waar we zaken met elkaar delen als wedstrijdbeelden, sponsorcontracten of de skybox indeling. Tevens is de cloudomgeving SPOT WorkSpace Premium geïmplementeerd. We hoeven nu bijvoorbeeld niet meer drie keer opnieuw in te loggen om bij onze bestanden te komen. De migratie zelf verliep eveneens erg vlot. Ik had met een kwartier mijn laptop al terug!” 

Martijn en Remco - FC Volendam/ Spot ICT Oplossingen

Het behaalde resultaat

‘’Onze informatie wordt nu intern centraal gedeeld waardoor iedereen erbij kan. Dit draagt bij aan de snelheid en productiviteit van de werknemers en de communicatie intern. Er hoeft nu minder over en weer te worden gediscussieerd en gemaild en er vinden minder misverstanden plaats. Hierdoor is onze productiviteit gestegen”. 

‘’In 3 woorden is SPOT deskundig, welwillend en flexibel’’

 

Om het scorend vermogen van FC Volendam nog verder op te krikken, hebben we bij SPOT besloten om ons tevens als sponsor aan FC Volendam te verbinden. Op de vraag of Martijn SPOT zou aanraden bij bedrijven die in hetzelfde schuitje zitten als zij destijds, volgt een volmondig ‘ja’.

Heeft u een soortgelijke uitdaging of misschien wel een compleet andere uitdaging binnen uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om deze uitdaging aan te gaan. Ook wanneer het een andere uitdaging is op het gebied van ICT kunt u bij ons terecht.

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

    Teamviewer