Spot Private Cloud

Spot Private Cloud | Online werkplekken

Altijd en overal uw bestanden kunnen inzien en bewerken? Dat is precies wat u in huis haalt met de Spot Private Cloud. Maar dat is niet het enige! Uw bestanden zijn altijd beschikbaar voor uw collega’s. Hierdoor kunnen zij u op afstand helpen en verhoogt u de veiligheid van uw bestanden! Een internetverbinding is het enige dat u nodig heeft.

Kies voor Spot Private Cloud!

Direct contact opnemen

Investeren in nieuwe apparatuur is niet nodig

Onze ICT oplossing is beschikbaar op uw huidige Windows laptops, tablets en telefoons. U hoeft dus geen nieuwe apparatuur te kopen. De Spot Private Cloud is daarmee flexibel en eenvoudig schaalbaar. Wij kunnen nieuwe apparaten toevoegen aan de cloud wanneer u maar wilt.

Besparen door één functionele oplossing

U denkt vast dat het moeilijk is om al deze eigenschappen in één oplossing aan te bieden. Dat is het niet! De Spot Private Cloud biedt u alle genoemde voordelen tegen een lagere prijs! U hoeft namelijk niet allerlei dure programma’s aan te schaffen. U betaalt simpelweg een vast bedrag per maand voor het complete pakket. De continue updates, support en beheer zijn inbegrepen bij de prijs! Spot regelt alles voor u voor een vast, transparant bedrag. Daardoor kunt u zich richten op het laten groeien van uw bedrijf.

Klaar om te groeien?

Spot zorgt voor de ICT oplossingen die het best bij uw bedrijf passen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Samen komen we verder.

De voordelen van Spot Private Cloud

  • Altijd en overal toegang
  • Flexibel en schaalbaar
  • Veilig en betrouwbaar
  • Integratie Office 365
  • Geen ivestering in Hardware
  • Vertrouwde Windows omgeving
  • Support en beheer inbegrepen
  • Juiste prijs/kwaliteit verhouding
Vraag een offerte aan

Neem contact op met Frank van Roekel
088 – 2357768

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

Martijn en Remco - FC Volendam/ Spot ICT Oplossingen

‘We zoeken regionale partners zodat we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wij hun ICT, zij onze sponsor. En de lijntjes zijn kort; ik weet wie ik kan bellen bij een probleem’, zegt Martijn Molleman, manager commercie. ‘Dat maakt het laagdrempelig’.

Veel ICT-leveranciers bieden standaardpakketten, maar Spot biedt ICT op maat. Ze begonnen bij wat we hadden staan en stelden aan de hand daarvan veranderingen voor’. Ook zien beide heren dat problemen of vragen serieus en snel worden opgepakt.

‘Spot is professioneel, benaderbaar en betrokken’

Bij FC Volendam werd Spot WorkSpace Premium geïnstalleerd; een cloud-omgeving. ‘Het grootste verschil met de vorige leverancier is de snelheid. We hoeven nu niet meer drie keer opnieuw in te loggen voor we bij onze bestanden zijn’. Ook de migratie van het ene naar het andere systeem verliep vlot. ‘Ik had zelfs met een kwartier mijn laptop al terug’, zegt Martijn. ‘Spot is voor ons dan ook professioneel, flexibel, benaderbaar en betrokken’.

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

Teamviewer