Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

Spot Private Cloud

‘Vele handen maken licht werk’ luidt het devies ongetwijfeld ook binnen uw onderneming. Altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken, is hieraan onlosmakelijk verbonden. Safety first staat zeker niet op de laatste plaats. Want veiligheid is in een dergelijke bedrijfsvoering uiterst belangrijk.

Het lijkt niet eenvoudig om al deze eigenschappen te integreren in één functionele oplossing. Schijn bedriegt, want de Spot Private Cloud biedt uw organisatie verhoogde productiviteit en betrouwbaarheid tegen lagere kosten! Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een complete werkomgeving in de Cloud. Al uw gegevens en programma’s zijn beschikbaar wanneer u wilt en waar u ook bent. U beschikt over een complete werkplek welke voelt én werkt zoals uw vertrouwde Windows-bureaublad. Spot ICT verzorgt voor u het beheer, de updates en het onderhoud zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werkzaamheden.

  • Altijd en overal toegang

  • Flexibel en schaalbaar

  • Veilig en betrouwbaar

  • Integratie Office 365

  • Geen investering in hardware

  • Vertrouwde Windows omgeving

  • Support en beheer inbegrepen

  • Juiste prijs/kwaliteit verhouding

Ontvang direct de Factsheet van de Spot Private Cloud in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Velmon B.V.:

‘Toegang tot onze data, overal en altijd’

Velmon: ‘Velmon B.V. is gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie aan al uw metaal- en/of houtbewerkingsmachines.

Sinds oktober 2011 zijn drie gerenommeerde bedrijven samen en vormen de Velmon groep. Deze bedrijven versterken elkaar op alle fronten. Daarom is het zeer prettig dat wij dankzij Spot overal kunnen werken en documenten kunnen delen, raadplegen en bewerken. Zeker ook omdat onze vakbekwame monteurs overal in het land online toegang dienen te hebben tot onze bestanden.

In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Dankzij Spot ICT hebben wij nu makkelijk toegang tot alle benodigde data, overal en altijd!

Velmon aan de telefoon