SPOT WorkSpace

SPOT Workspace | Overal werken

Een online werkplek die toegang geeft tot alle online- en offline applicaties die belangrijk voor u zijn. U hoeft zelf niets te installeren. Bovendien brengen wij alle documenten samen in één online werkplek. Klinkt te goed om waar te zijn? SPOT maakt het voor u waar.

Kies voor de workspace van SPOT!

Direct contact opnemen

Nooit meer gebonden aan één locatie

SPOT Workspace maakt het mogelijk om altijd en overal te werken. Doordat uw documenten worden gesynchroniseerd met de cloud heeft u alleen een internetconnectie nodig. Dit maakt uw bedrijf erg flexibel. Het is daarmee geschikt voor grote en kleine organisaties.

Geen financiële verrassingen

U betaalt voor de SPOT Workspace een vast bedrag per maand. Updates, onderhoud en support zitten hierbij inbegrepen. Als er een keer een extra zware update is, betaalt u niks extra. Bovendien heeft u altijd toegang tot alle diensten en applicaties.

Kies voor de SPOT Workspace

Met SPOT Workspace maakt u uw bedrijf mobieler en efficiënter. Neem vandaag nog contact met ons op.

De SPOT Workspace

  • Alle applicaties in één online werkplek
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Alle diensten in de cloud
  • Voor zowel Mac als Windows
  • Elke werkplek is flexibel
  • Schaalbaar en zeer betrouwbaar
  • Perfect voor kleine én grote organisaties
Vraag een offerte aan

Neem contact op met
Jeroen Muis
088 – 2357768

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

avanti-advisering

Avanti Advisering is een administratiekantoor in Purmerend en bedient ondernemers in onder meer: Purmerend, Zaandam, Hoorn, Volendam en Amsterdam-Noord. Dick Roos: ‘Binnen ons bedrijf nam de behoefte naar een oplossing om gegevens eenvoudig mee te delen en te synchroniseren steeds verder toe. Net zoals de wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker in de drukke periodes van het jaar, willen onze medewerkers ook thuis hun benodigde bestanden en applicaties gemakkelijk kunnen raadplegen en bewerken.

‘Adequate, efficiënte en veilige ICT oplossingen’

In het verleden was onze organisatie hierin beperkt. Want destijds zagen wij de Cloud als een onveilig, ongrijpbaar medium. Daarom hadden wij tot voor kort slechts de beschikking over een server op locatie. Met de SPOT Private Cloud heeft SPOT ICT ons echter geschikte en veilige oplossingen geboden, welke voldoen aan al onze wensen en eisen. Wij werken nu snel, adequaat en efficiënt en bovendien naar volle tevredenheid!’

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

    Teamviewer