Detailhandel

Door toename van de koopkracht bij consumenten, worden er steeds meer producten verkocht. De detailhandel heeft erg veel last van online winkels/webshops en daarnaast is er ook sprake van prijsdruk omdat de consumenten gewend zijn geraakt aan kortingsacties en afgeprijsde artikelen.

De consument wil kopen waar en wanneer hij wil, inspiratie en verkoop via meerdere kanalen is belangrijk. Het is dan ook noodzakelijk om als detailhandel te blijven innoveren.

SPOT ICT helpt haar klanten uit de detailhandel met: het verhogen van de telefonische bereikbaarheid, hosting van webshops en zorgt dat winkelpersoneel locatieonafhankelijk voorraadlijsten inzichtelijk heeft en waar nodig kan bijbestellen bij hun leverancier. Hierdoor kunnen onze klanten uit de detailhandel hun klanten snel en adequaat te woord staan en ervoor zorgen dat bestelde producten snel worden geleverd.

Daarnaast bieden wij ook de volgende oplossingen aan: Pinnen over IP, Faxen over IP en Alarm over IP.

Detailhandel afbeelding
  • Optimale bereikbaarheid

  • Locatieonafhankelijk werken

  • Overal toegang tot voorraadlijsten

  • Gebruiksgemak

  • Uniforme werkwijze

  • Beste oplossing die past bij u

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Juridische Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Davids Advocaten:

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen. In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

exactLogo Vendit FC