Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

Online werken op alle devices

Van hier tot Tokio. Letterlijk en figuurlijk. Ook binnen uw onderneming bestaat ongetwijfeld de behoefte om altijd en overal te kunnen werken; op welk apparaat dan ook. Of dit nu een desktop, laptop, mini-laptop, tablet of smartphone is.

De afgelopen jaren heeft zich dan ook een enorme toename voorgedaan in de verschillende devices die worden gebruikt binnen uw organisatie. Overal online werken is de standaard geworden. Spot faciliteert uw medewerkers om device- en locatie-onafhankelijk te kunnen werken. Waar nodig adviseren we u ook over welke devices het beste bij uw organisatie en werkwijze passen.

afbeelding Devices en Printing

“Overal online werken is de standaard geworden.”

Spot ICT en de visie op printing

Ook printing is een belangrijk onderdeel van het online werken geworden. Er wordt tenslotte steeds vaker nagedacht over het nut van papier en inkt, juist ook vanuit milieu-oogpunt. Tegelijkertijd is een printer- en papierloos bedrijf vaak nog niet haalbaar.

Spot heeft dealerschappen met leveranciers op het gebied van printing gesloten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Ook wordt daarmee ingespeeld op de trend dat gebruikers betalen voor gebruik, niet voor bezit. Zo hoeft u via onze dealers niet meer te investeren in hardware printers, maar kunt u deze via ons leasen. Met de mogelijkheid tot het sluiten van een (all-in) servicecontract. In geval van een defect (inclusief contract) zal de monteur de volgende werkdag bij u op de stoep staan. Bel naar 088 – 235 7768 en informeer gerust naar alle mogelijkheden.

  • Integratie met Cloud-oplossingen

  • Optimale gebruikservaring op elk device

  • Security op afstand

  • Altijd en overal kunnen werken

  • Garantieafwikkeling hardware

  • Single Point of Technology

Ontvang direct de Factsheet van Spot Devices en Printing in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Gebr. Van der Veekens:

‘Wij werken meer gestructureerd, sneller en efficiënter vanaf elke plek’

Gebr. Van der Veekens, aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw: ‘Sinds kort werken onze medewerkers met een Microsoft Surface Pro tablet, waarop alle projectbestanden zijn opgeslagen. Waar onze mensen in het verleden de werklocatie nog moesten bezoeken met verschillende mappen, is dat nu niet meer nodig. Door informatie centraal op te slaan, kan een projectteam ook meer gestructureerd te werk gaan. Wij gebruiken tevens een centraal aantekeningensysteem in de vorm van OneNote voor de communicatie tussen de binnen- en buitendienst. De medewerkers buiten hebben via hun tablet toegang tot dezelfde aantekeningen als de binnendienst medewerkers, die de notities op hun desktop openen. De toegang tot de laatste informatie zorgt ervoor dat fouten worden gereduceerd en onze medewerkers efficiënter te werk kunnen gaan.’

Bouwvakkers aan het werk