Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

Devices en Printing

Van hier tot Tokio. Letterlijk en figuurlijk. Ook binnen uw onderneming heerst ongetwijfeld de behoefte om altijd en overal te kunnen werken; op welk apparaat dan ook. Of dit nu een desktop, tablet, laptop of smartphone is.

De afgelopen jaren is immers een enorme toename geweest in de verschillende Devices welke worden gebruikt binnen uw organisatie. Door het gebruik van de juiste diensten en producten, faciliteert Spot uw medewerkers om Device en locatie onafhankelijk te kunnen werken. Het enige dat nodig is om te kunnen werken, is een passend Device en de juiste internetverbinding. Uiteraard kan Spot u adviseren over welke Devices het beste passen bij uw organisatie en werkwijze.

Spot ICT heeft een dealerschap met printer en multifunctional leveranciers gesloten om u van dienst te kunnen zijn op het gebied van printing. Het betreft exclusieve deals, welke alleen beschikbaar zijn via onze dealers met de mogelijkheid tot een (all-in) servicecontract incl. lease. U hoeft dus niet te investeren in hardware. In geval van een defect (incl. contract) zal de monteur de volgende werkdag bij u op de stoep staan.

  • Integratie met Cloud-oplossingen

  • Optimale gebruikservaring op elk device

  • Security op afstand

  • Altijd en overal kunnen werken

  • Garantieafwikkeling hardware

  • Single Point of Technology

Ontvang direct de Factsheet van Spot Devices en Printing in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Gebr. Van der Veekens:

‘Wij werken meer gestructureerd, sneller en efficiënter vanaf elke plek’

Gebr. Van der Veekens, aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw: ‘Sinds kort werken onze medewerkers met een Microsoft Surface Pro tablet, waarop alle projectbestanden zijn opgeslagen. Waar onze mensen in het verleden de werklocatie nog moesten bezoeken met verschillende mappen, is dat nu niet meer nodig. Door informatie centraal op te slaan, kan een projectteam ook meer gestructureerd te werk gaan. Wij gebruiken tevens een centraal aantekeningensysteem in de vorm van OneNote voor de communicatie tussen de binnen- en buitendienst. De medewerkers buiten hebben via hun tablet toegang tot dezelfde aantekeningen als de binnendienst medewerkers, die de notities op hun desktop openen. De toegang tot de laatste informatie zorgt ervoor dat fouten worden gereduceerd en onze medewerkers efficiënter te werk kunnen gaan.’