Een ergonomische thuiswerkplek huren

Thuiswerken is sinds de komst van Corona voor veel beroepen heel normaal geworden. Hierdoor werken we soms meer dan 8 uur per dag vanuit huis. Een ergonomische thuiswerkplek huren kan dus veel goeds doen voor je gezondheid en je productiviteit! Ondanks dat het thuiswerken is ontstaan uit noodzaak, wordt gemerkt dat mensen thuis net zo productief, al dan niet productiever te werk gaan. De voordelen blijken beter dan verwacht. Het ziet ernaar uit dat ook na de coronacrisis thuiswerken bij veel bedrijven een heel normaal begrip zal blijven.

Ergonomisch thuiswerken vanaf 1 euro per dag

Bij SPOT hebben we de krachten gebundeld met All Office Kuipers om voor jou de ideale ergonomische thuiswerkplek te creëren. Deze thuiswerkplek heeft alles wat je normaal gesproken op het kantoor ook hebt en misschien zelfs meer. We snappen dat niet iedereen dezelfde baan heeft en dus ook niet allemaal dezelfde behoeften heeft. Daarom hebben wij ervoor gekozen om 3 verschillende pakketten aan te bieden.

Huur een ergonomische werkplek vanaf 1 euro!

 

Het basis pakket

In dit pakket vind je een ergonomische bureaustoel en een ergonomisch bureau. Deze zorgen ervoor dat je prima thuis aan de slag kunt vanuit een comfortabele positie. Hierbij is het uiteraard handig als je zelf al over een in hoogte verstelbare monitor beschikt want we raden af om met een gebogen nek naar een laptop scherm te kijken. Dan is het idee van de ergonomische artikelen uiteraard ook weg.

Het standaard pakket

Dit is het pakket waarbij je naast een ergonomische bureaustoel en een ergonomisch bureau ook een in hoogte verstelbare monitor krijgt. Sluit jouw laptop aan op de monitor en je kunt met een goede werkhouding je werk verrichten. In dit pakket wordt ook Microsoft 365 geleverd.

Het complete pakket

Voor de echte werkpaarden hebben we het complete pakket. Hier zit naast een ergonomische bureaustoel, een ergonomisch bureau en Microsoft 365, nog een zakelijke telefoon bij inbegrepen. Ideaal voor de beroepen waarbij veel gebeld wordt.

 

 

Doe je lichaam een plezier

Laten we eerlijk zijn, er zijn maar weinig mensen die thuis een ergonomisch bureau hebben staan in combinatie met een ergonomische bureaustoel. Dit komt omdat er vaak niet zoveel tijd wordt doorgebracht achter het bureau. Even snel wat opzoeken op internet, misschien een spelletje spelen of het laatste nieuws volgen. Het zijn allemaal korte taken die in weinig tijd zijn voltooid. Echter, wanneer je thuis werkt, zit je soms wel meer dan 8 uur per dag achter het bureau. Een ergonomische thuiswerkplek is dan onmisbaar vanwege veel verschillende redenen. Voorkom klachten als:

  • Weefselirritatie
  • Ademhalingsproblemen
  • Afknelling van de zenuwen
  • Rugklachten
  • Spierpijn en last van de gewrichten

Begin met het huren van jouw thuiswerkplek

Jouw thuiswerkplek is al te huur vanaf 1 euro per dag. Bekijk onze verschillende pakketten en kies het pakket dat het best bij jouw situatie past. Hiermee doe je jezelf een groot plezier! Heb je nog vragen? Of wil je advies over welk pakket het best bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op.