Ontvang de factsheet direct in uw mailbox!

Wilt u meer informatie over een of meerdere producten en/of diensten van SPOT ICT, dan kunt hieronder de factsheet aanvragen. Laat uw e-mailadres achter en ontvang de gewenste factsheet direct in uw mailbox! Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via servicedesk@spotonline.nl, of 088-2357768. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

SPOT Private Cloud

SPOT Private Cloud biedt uw organisatie verhoogde productiviteit en betrouwbaarheid tegen lagere kosten! Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een complete werkomgeving in de Cloud.

Aanvragen

SPOT Local Cloud

Met SPOT Local Cloud profiteert u van de voordelen van een Private Cloud oplossing, zoals altijd en overal kunnen werken en ervaart u daarnaast de voordelen van een lokale ICT-omgeving.

Aanvragen

SPOTCloudDrive

Met de SPOTCloudDrive kunnen uw medewerkers zowel individueel als in teamverband op een eenvoudige en veilige manier gegevens delen, synchroniseren en back-uppen.

Aanvragen

Beheer en Support

Met SPOT Connect ICT Beheer en Support wordt uw ICT-omgeving proactief beheerd. Vragen, aanpassingen en uitbreidingen worden snel en vakkundig door onze professionals van de Skilled Service Desk uitgevoerd.

Aanvragen

Microsoft Office 365 en Azure

Office 365 en Azure biedt u flexibel licenties en een vertrouwd en veilig platform. U beschikt over de juiste functionaliteit voor een vast maandbedrag, zonder investeringen in de infrastructuur.

Aanvragen

Mailstore

Door het gebruik van SPOT Mailstore raakt u nooit meer wat kwijt en kunt u deze e-mailgegevens beschikbaar stellen voor doeltreffend gebruik door al uw medewerkers.

Aanvragen

Hosted VoIP en Mobiel

SPOT levert een telefooncentrale over internet, waarmee u zowel via vast als mobiel kunt bellen met het vaste en mobiele nummer waar u ook bent, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale.

Aanvragen

KPN ÉÉN

Met KPN ÉÉN beschikt u over een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast en mobiel internet en voor vaste en mobiele telefonie.

Aanvragen

Datalijn en Infra

Het hebben van stabiele internetverbinding en een veilige infrastructuur met de juiste hardware wordt steeds belangrijker. SPOT biedt u het juiste pakket waarmee u veilig en betrouwbaar het internet kan betreden.

Aanvragen

Back-up en Security

Voorkomen is beter dan genezen.Dat geldt zeker voor de beveiliging en risicobeheersing van uw gegevens. SPOT biedt altijd een beveiligingsoplossing die aansluit op uw wensen en eisen.

Aanvragen

Devices en Printing

Er is een enorme toename in de verschillende Devices welke worden gebruikt binnen uw branche. SPOT adviseert u over welke Devices en printoplossingen het beste passen bij uw organisatie en werkwijze.

Aanvragen

Webhosting en DNS beheer

Met webhosting maakt SPOT ICT de website van uw bedrijf goed bereikbaar voor al uw bezoekers. Met DNS beheer (Domain Name System) regelen wij de koppeling tussen domeinnamen en IP-adressen.

Aanvragen

SPOT WorkSpace

Met SPOT WorkSpace bereikt u eenvoudig alle lokale-, web- en Windows applicaties vanuit één online werkplek. U krijgt direct toegang tot alle applicaties, informatie en nieuws die voor u van toepassing is.

Aanvragen

SPOT Training en Workshops

Volg een training bij SPOT ICT om uw kennis en vaardigheden te vergroten! Wij geven groepstrainingen, gericht op het praktisch gebruik van Windows en Microsoft Office programma’s.

Aanvragen

Algemene Factsheet

Algemene Factsheet

SPOT ICT is zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven bij haar klanten. Met onze werkwijze garanderen wij uw onderneming optimale functionele en technische oplossingen.

Aanvragen