Financiële dienstverlening

Veiligheid en locatie onafhankelijk werken
Veiligheid is een belangrijk item. Dit is niet in de laatste plaats het geval bij bedrijven uit de Financiële Dienstverlening. Vanaf onze servers in het datacentrum bieden wij de SPOT Private Cloud omgeving aan. Hiermee kunnen medewerkers gemakkelijk, overal én veilig inloggen op hun vertrouwde Windows bureaublad.

Optimale bereikbaarheid
Binnen de Financiële Dienstverlening is telefonische bereikbaarheid van groot belang. Tevens bestaat er een grote vraag naar een integratie tussen de vaste en mobiele telefoon én een integratie tussen telefonie en branchesoftware. SPOT ICT verzorgt deze integraties voor u. Met een App creëren wij een gemakkelijke integratie tussen vast en mobiel.

Integratie tussen branchesoftware en telefonie-omgeving
Tevens kunnen wij een integratie realiseren tussen uw branchesoftware en uw telefonie-omgeving. Hiermee zijn een aantal voordelen te behalen, namelijk: wanneer een klant uit uw database u belt, ziet u in uw scherm wie diegene is en wat zijn dossier- of klantnummer is. Het behoort tevens tot de mogelijkheden om rechtstreeks vanuit uw branchesoftware, Outlook en websites te bellen.

Financiële Dienstverlening afbeelding
  • Veilig en eenvoudig werken

  • ISO gecertificeerd

  • Optimale bereikbaarheid

  • Vast-mobiele integratie

  • Integraties van uw software

  • Uniforme werkwijze

Ervaring met financiële dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Financiële Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de integratie tussen uw branchesoftware en uw telefonie-omgeving en het implementeren van Cloud oplossingen. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Akkermans & Partners, ANVA, AMIS, SVC Organisatiehandboek, CCS, Scenario Avies, Rolls en Ddi iManage. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van AvéWé / Van Overbeek Groep:

‘Met SPOT KPN ÉÉN optimale telefonische bereikbaarheid’

De AVéWé / Van Overbeek Groep bestaat uit meerdere makelaarskantoren, hypotheekshops en verzekeringskantoren gevestigd door heel Noord-Holland. ‘In onze bedrijven is optimale telefonische bereikbaarheid van groot belang. Net zoals de integratie tussen de vaste en mobiele telefoon én een integratie tussen telefonie en onze branchesoftware. SPOT ICT verzorgt deze integraties voor ons. Hierdoor kunnen de medewerkers onze klanten altijd en overal te woord staan. Door de connectie tussen de branchesoftware en onze telefonie-omgeving, genieten we bovendien van een aantal voorname voordelen. Wanneer een klant uit onze database ons belt, zien onze medewerkers in het scherm wie diegene is en wat zijn dossier- of klantnummer is. Ook kunnen zij een zogenaamde ‘klantkaart’ openen, zodat zij direct op de hoogte zijn van hetgeen de vorige keer is besproken. Bovendien besparen we met SPOT KPN ÉÉN op dure ISDN-abonnementskosten.’

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

Akkermans en PartnersAnva Connecting CustomersRollsCCS Future Assured