Groothandel

De toenemende vraag naar Nederlandse producten in het buitenland heeft een positieve impact op de groothandels. Echter is er in alle ketens van groothandels prijsdruk voelbaar. Het buitenland is de meest interessante afzetmarkt, dit omdat de Nederlandse markt beperkte groeimogelijkheden biedt.

In de groothandel worden steeds meer processen geautomatiseerd, van voorraadbeheer tot klantinformatie. SPOT ICT levert haar klanten binnen deze branche een grote verscheidenheid aan oplossingen. Omdat er steeds meer zaken wordt gedaan met en in het buitenland bieden wij een diversiteit aan Cloud- oplossingen. Hierdoor kunnen onze klanten altijd en overal de laatste gegevens benaderen.

Ook een stabiel communicatieplatform wordt steeds belangrijker. Wij bieden ‘Skype for Business’ aan waardoor de groothandelaren gemakkelijk met hun klanten of leveranciers een gesprek kunnen opzetten, bestanden/gegevens online kunnen bespreken en met meerdere personen tegelijk een videogesprek kunnen opzetten. Hierdoor wordt er een kostenbesparing m.b.t. reiskosten gerealiseerd.

Groothandel afbeelding
  • Overal de laatste gegevens benaderen

  • Uitgebreide functionaliteiten

  • Beste oplossing die past bij u

  • Locatieonafhankelijk bereikbaar

  • Vast-mobiele integratie

  • Uniforme werkwijze

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Juridische Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Davids Advocaten:

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen. In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

cash-bedrijfs-softwareking-business-softwareexactagp-business-software