Horeca en Recreatie

Door ‘afwijkende’ werktijden en het gebruik van specifieke systemen binnen de horeca, wenst men ook een partij welke aan deze specifieke behoefte kan voldoen. ICT is ook binnen deze branche een steeds belangrijkere factor geworden, denk hierbij aan kassasystemen, bestelterminals, enz.

Buiten de (verkoop)tools binnen de kantooromgeving is ook een goede online propositie onmisbaar geworden. Online vindbaar zijn, het juiste verhaal vertellen en de klant verleiden tot aankopen, reserveringen of boekingen wordt steeds belangrijker.

Daarnaast is (interne) communicatie een belangrijke pijler binnen deze branche. Denk hierbij aan de telefonische bereikbaarheid i.v.m. boekingen, maar natuurlijk ook aan de bereikbaarheid per e-mail voor het versturen van offertes of het behandelen van andere aanvragen. Klanten verwachten snel antwoord; juist om die reden is ICT onmisbaar geworden.

Horeca en Recreatie afbeelding
  • Optimale (telefonische) bereikbaarheid

  • Integraties van uw software

  • Optimale beveiliging en controle

  • Uniforme werkwijze

  • Een aanspreekpunt

  • Skilled ServiceDesk (24/7 mogelijk)

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Juridische Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Davids Advocaten:

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen. In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

lvp-reserveringssystemenitesso-hotel-software