Hosted VoIP en Mobiel

Hosted VoIP

Hosted VoIP (Voice over IP), een term die u vast al eens voorbij heeft horen komen. En dat is zo gek ook nog niet, aangezien het steeds vaker wordt gebruikt. Het principe van Hosted VoIP is simpel: in plaats van een fysieke telefooncentrale belt u via uw telefooncentrale die in het internet zit. Uw toestellen worden direct aangesloten op uw internetverbinding via de router of switch.

Bellen als een modern bedrijf

Neem direct contact op

Hoe werkt het?

VoIP bellen is dus bellen via uw internetverbinding. Dit kan zowel op uw huidige internetverbinding als een aparte internetverbinding puur voor telefonie. U snapt dus wel dat u hiervoor moet beschikken over een snelle en stabiele internetverbinding. Wanneer u belt met Hosted VoIP wordt uw stem gedigitaliseerd en omgezet in data. Vervolgens wordt deze data in pakketjes via een netwerkverbinding verstuurd naar de andere partij. Dit kan een ander telefoontoestel of een telefooncentrale zijn. Vervolgens worden deze netwerk pakketjes omgezet naar analoog. Op die manier hoort u het geluid via de speaker. Er is een codec nodig om een stem om te zetten naar data.

De voordelen van Hosted VoIP

Nu hoor ik u denken, wat zijn dan concreet de voordelen voor mij? Nou, VoIP bellen heeft een hoop voordelen die wij voor u zullen toelichten.

Goedkoper dan traditionele telefonie

Om te beginnen is Hosted VoIP goedkoper dan traditionele telefonie. Voor velen één van de belangrijkste redenen om over te stappen. Nu klinkt het misschien als een flinke investering, maar niets is minder waar. U hoeft niet te investeren in dure apparatuur, licenties of onderhoudscontracten. U bespaart flink op uw zakelijke belkosten. Deze besparingen kunnen oplopen tot wel 40%. Deze besparingen lopen zelfs nog verder op wanneer binnen uw bedrijf vaak naar het buitenland wordt gebeld. Dan kan uw besparing oplopen tot wel 70%. Zeker iets om te overwegen, lijkt me.

Mis geen enkel gesprek

Wanneer u gebruik maakt van Hosted VoIP kunt u een onbeperkt aantal binnenkomende gesprekken accepteren. De enige beperking bent u dus zelf, omdat u maar één gesprek tegelijk kunt afhandelen. Zorg dus voor een goed plan en u mist geen enkel telefoontje meer!

Altijd en overal bereikbaar

Beperkingen zijn verleden tijd met Hosted VoIP. Werken uw medewerkers vaak thuis? Dat is geen enkel probleem. Het is mogelijk om overal in te loggen. Daarnaast kunt u uw vaste toestel laten doorschakelen naar uw mobiele telefoon met behulp van een smartphone app. Ook bij calamiteiten als een brand of storing bent u gewoon bereikbaar voor uw klanten.

Hosted VoIP bij Spot

Wilt u dus genieten van de vele voordelen die Hosted VoIP bellen met zich meebrengt? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen kijken naar wat er voor u mogelijk is.

De voordelen van ICT-Beheer bij Spot

  • Skilled Service Desk (24/7 mogelijk)
  • Gecertificeerde engineers
  • Intern beheer wordt overbodig
  • Hoge up-time van ICT-omgeving
  • Passende beheermodules
Vraag een offerte aan

Neem contact op met Frank van Roekel
088 – 2357768

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

Martijn en Remco - FC Volendam/ Spot ICT Oplossingen

‘We zoeken regionale partners zodat we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wij hun ICT, zij onze sponsor. En de lijntjes zijn kort; ik weet wie ik kan bellen bij een probleem’, zegt Martijn Molleman, manager commercie. ‘Dat maakt het laagdrempelig’.

Veel ICT-leveranciers bieden standaardpakketten, maar Spot biedt ICT op maat. Ze begonnen bij wat we hadden staan en stelden aan de hand daarvan veranderingen voor’. Ook zien beide heren dat problemen of vragen serieus en snel worden opgepakt.

‘Spot is professioneel, benaderbaar en betrokken’

Bij FC Volendam werd Spot WorkSpace Premium geïnstalleerd; een cloud-omgeving. ‘Het grootste verschil met de vorige leverancier is de snelheid. We hoeven nu niet meer drie keer opnieuw in te loggen voor we bij onze bestanden zijn’. Ook de migratie van het ene naar het andere systeem verliep vlot. ‘Ik had zelfs met een kwartier mijn laptop al terug’, zegt Martijn. ‘Spot is voor ons dan ook professioneel, flexibel, benaderbaar en betrokken’.

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

Teamviewer