Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

Webhosting en DNS beheer

Betrouwbare website hosting is essentieel. Als uw website een storing heeft of offline is, is de kans groot dat u klanten misloopt. Maar ook als de website wel beschikbaar is, kunnen er problemen optreden.

Een haperende website kan namelijk tot een vervelende online ervaring leiden en daarmee ook klanten kosten. Spot ICT levert passende website hosting voor alle soorten websites en maakt daarbij gebruik van de modernste technieken. Zo doen wij er alles aan om uw website altijd bereikbaar en snel te houden. Met DNS beheer (Domain Name System) regelen wij de koppeling tussen domeinnamen en IP-adressen.

Hosting- en DNS beheer
  • Windows en Linux hosting

  • Alle standaard databases

  • Applicaties (Yoomla, WordPress, etc.)

  • Één aanspreekpunt

  • Uw website altijd online

  • Betrouwbare partners

Ontvang direct de Factsheet van Spot Webhosting en DNS beheer in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van All Office Kuipers:

‘Dankzij Spot een optimale en stabiele webshop’

Al meer dan dertig jaar is All Office Kuipers toonaangevend voor de levering van kantoorproducten, -machines en -meubilair in Noord-Holland. Klanten kunnen er zowel in de fysieke winkel als in de webshop hun benodigdheden aanschaffen. Annelies Gunther: ‘Vanwege onze online winkel is goede hosting voor een optimale en stabiele webshop van cruciaal belang. Ook is de database achter onze website optimaal en wordt deze voorzien van de juiste informatie. Tevens heeft Spot ICT de functionaliteit om via de website te kunnen chatten en vragen te beantwoorden mogelijk gemaakt. Daaraan kan ik toevoegen dat wij bij eventuele vragen of calamiteiten snel en effectief worden geholpen door de skilled service desk!’

Vrouw staat naast verschillende soorten printpapier