ICT-Beheer & Support

ICT-beheer bij SPOT

Installeren, onderhouden en beveiligen. Zoals u ziet gebruiken we drie werkwoorden. Zo kijkt u waarschijnlijk ook naar de ICT binnen uw bedrijf. Die moet ook werken, dag in dag uit. Met ICT-beheer en gebruikersondersteuning draagt SPOT daar zorg voor.

Zoekt u 24/7 service en technische ondersteuning?

Algemene voorwaarden

WAT HOUDT ICT-BEHEER PRECIES IN?

Het ICT-beheer is niet sexy en voor een buitenstaander soms nauwelijks zichtbaar. Daar zijn we ons zeker bewust van. Totdat het fout gaat. Dan leest u in de media over een ICT-lek, hackers of een virus dat rondgaat. Grote kans dat u dan ook gealarmeerd raakt.

Trotse eigenarenMaar dan is het natuurlijk al te laat.

  • Met ICT-beheer zorgt SPOT ervoor dat uw ICT-omgeving zo goed mogelijk functioneert en presteert.
  • We plegen dus onderhoud of verzorgen een beveiligingsupdate.

Dat kan op afstand zijn, maar ook bij u op locatie. SPOT ICT-beheer en support is de naam van onze dienstverlening. Installeren, onderhouden en beveiligen, dat doen onze experts van de servicedesk dagelijks.

“Installeren, onderhouden
beveiligen bij SPOT.”

WAT IS HET DOEL VAN GOED ICT-BEHEER?

Dat heeft natuurlijk een doel: We zorgen dat uw ICT-netwerk actueel blijft en z’n snelheid behoudt, dat servers en computers niet tegen onverwachte storingen aanlopen en tijdig updates krijgen, zodat u zich met uw bedrijf op belangrijkere zaken kunt richten. Die zekerheid haalt u met het ICT-beheer van SPOT in huis.

De voordelen van
ICT-Beheer bij SPOT

  • Skilled Service Desk (24/7 mogelijk)
  • Gecertificeerde engineers
  • Intern beheer wordt overbodig
  • Hoge up-time van ICT-omgeving
  • Passende beheermodules
Vraag een offerte aan

Neem contact op met onze ICT-specialist
088 – 23577687

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

Davids advocaten

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen.

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

    Teamviewer