Beheer en Support

ICT beheer

Uw ICT beheer zelf onderhouden updaten en beveiligen. Het klinkt erg arbeidsintensief en dat is het ook. Voor veel bedrijven is dit de reden om hun ICT beheer uit te besteden. Maar naast het feit dat het arbeidsintensief is, vergt het ook nog de nodige kennis van zaken. Een kennis waar niet iedereen over beschikt. Gelukkig werken er bij SPOT genoeg experts die ervoor zorgen dat het ICT beheer binnen uw bedrijf zo soepel mogelijk verloopt.

Frank van Roekel

Laat je ICT beheren bij SPOT!

Direct contact

Uw ICT beheer uitbesteden

24 Uur per dag en 7 dagen in de week ICT beheer. Dat is wat u in huis haalt wanneer u kiest voor SPOT. Dit uitbesteden van uw ICT beheer levert u de volgende voordelen op:

Weg met stress

Wij zorgen ervoor dat uw ICT services constant optimaal presteren. Dit neemt voor u een hoop stress weg. Doordat deze stress wordt weggenomen, kunt u zich weer focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf en stijgt de productiviteit.

U staat er niet alleen voor

Het uitbesteden van ICT beheer brengt extra denkkracht en creativiteit met zich mee. Onze medewerkers denken intensief met u mee over belangrijk processen binnen uw bedrijf. Hierdoor staat u er niet alleen voor.

Geen verrassingen meer

Heeft u een hekel aan financiële verrassingen? Dat snappen we. Bij ons heeft u vaste maandelijkse kosten. Hierdoor heeft u niet langer onvoorziene ICT- uitgaven.

Betere kwaliteit

Binnen de ICT wereld gaan de technologische ontwikkelingen ongekend snel. Uw kennis constant bijwerken om niet achter te lopen vergt dan ook veel tijd. Wanneer u uw ICT beheer uitbesteedt, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en in het bezit van de nieuwste softwarepakketten.

Het uitbesteden van uw ICT beheer levert u dus vele voordelen op. Zeker wanneer u kiest voor SPOT. Wij leveren namelijk kwaliteit en zijn transparant naar onze klanten. Wanneer u kiest voor ons krijgt u:

 • Skilled servicedesk (24/7 mogelijk)
 • Volledig ICT-beheer
 • Actueel ICT- netwerk
 • Gecertificeerde engineers
 • Intern beheer wordt overbodig
 • Pro-actief en preventief
 • Hoge up-time van ICT-omgeving
 • Passende beheermodules
 • Geen verrassingen achteraf

Uw ICT beheer uitbesteden aan SPOT

Heeft u de behoefte om uw ICT diensten en producten uit te besteden bij een externe organisatie? Kies dan voor SPOT! Bij twijfel kunt u gerust contact met ons opnemen. Ontdek op welke fronten wij u kunnen helpen en leg de focus binnen uw bedrijf weer op zaken die ertoe doen.

De voordelen van ICT-Beheer bij SPOT

 • Skilled Service Desk (24/7 mogelijk)
 • Gecertificeerde engineers
 • Intern beheer wordt overbodig
 • Hoge up-time van ICT-omgeving
 • Passende beheermodules
Vraag een offerte aan

Neem contact op met Frank van Roekel
088 – 2357768

Frank van Roekel

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

De AVéWé / Van Overbeek Groep bestaat uit meerdere makelaarskantoren, hypotheekshops en verzekeringskantoren gevestigd door heel Noord-Holland. ‘In onze bedrijven is optimale telefonische bereikbaarheid van groot belang. Net zoals de integratie tussen de vaste en mobiele telefoon én een integratie tussen telefonie en onze branchesoftware. SPOT ICT verzorgt deze integraties voor ons. Hierdoor kunnen de medewerkers onze klanten altijd en overal te woord staan.

‘Met SPOT KPN ÉÉN optimale telefonische bereikbaarheid’

Door de connectie tussen de branchesoftware en onze telefonie-omgeving, genieten we bovendien van een aantal voorname voordelen. Wanneer een klant uit onze database ons belt, zien onze medewerkers in het scherm wie diegene is en wat zijn dossier- of klantnummer is. Ook kunnen zij een zogenaamde ‘klantkaart’ openen, zodat zij direct op de hoogte zijn van hetgeen de vorige keer is besproken. Bovendien besparen we met SPOT KPN ÉÉN op dure ISDN-abonnementskosten.’

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

  Teamviewer