Industrie

Door nieuwe afzetmarkten in (opkomende) economieën is er behoefte aan goede samenwerking/communicatie tussen verschillende (internationale) partijen. De inzet van ICT is hierbij essentieel.

Daarnaast verwachten klanten/afnemers dat men (steeds) korte(re) levertijden hanteert, gespecialiseerd is en tegelijk flexibel is. Ook hierbij is goede interne en externe communicatie en het delen van de juiste documenten en bestanden van levensbelang.

Door de ontwikkelingen op het gebied van ICT is de wereld “kleiner” geworden waardoor het eenvoudiger is om data met elkaar te delen. Denk hierbij aan o.a. ‘Skype for Business’ wat online vergaderen erg eenvoudig maakt.

Industrie afbeelding
  • Online delen van bestanden

  • Vast-mobiele integratie

  • Optimale bereikbaarheid

  • Beste oplossing die past bij u

  • Veilig en betrouwbaar

  • Snel en adequaat werken

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Juridische Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Davids Advocaten:

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen. In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

Autodesk AutocadMicrosoft DynamicsSyntess Atrium