Juridische dienstverlening

Het delen van bestanden
Binnen de Juridische Dienstverlening neemt de vraag naar een oplossing waarmee bestanden gemakkelijk kunnen worden verzonden en gedeeld steeds meer toe. Met name om documenten te kunnen inzien zonder dat men deze kan downloaden of kopiëren.

Het locatie onafhankelijk kunnen werken
Ook bestaat de wens om altijd en overal te kunnen werken. Vaak zijn organisaties hierin beperkt omdat deze gebonden zijn aan een server op locatie. In het verleden werd de Cloud immers veelal beschouwd als onveilig. Daarom werd er tot op heden veelvuldig gekozen voor een server op locatie. SPOT ICT heeft hiervoor geschikte oplossingen, welke voldoen aan alle gestelde wensen en eisen.

Optimale bereikbaarheid
Binnen de Juridische Dienstverlening is optimale telefonische bereikbaarheid van groot belang. Tevens is er een grote vraag naar de integratie tussen de vaste en mobiele telefoon. Met onze oplossingen kan de deurwaarder of advocaat via zijn mobiele telefoon uitbellen met het nummer van de zaak. Als er wordt teruggebeld, houdt u de regie om het telefoongesprek zelf op te nemen of te laten beantwoorden door de medewerkers op kantoor.

Juridische dienstverlening afbeelding
  • Veilig en eenvoudig werken

  • Locatieonafhankelijk werken

  • Beste oplossing die past bij u

  • Optimale bereikbaarheid

  • Vast-mobiele integratie

  • Uniforme werkwijze

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Juridische Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Davids Advocaten:

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen. In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Davids advocaten

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

NotisVan Brug softwareNext AssystQuantaris notarliële bedrijfsoplossingenNotarisdossier