Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

1

Microsoft Office 365

Een powerhouse dat staat als een huis. Waar de verschillende vertrekken vertrouwd aanvoelen, maar wel zijn voorzien van alle moderne gemakken. Waar u geen huizenhoge huur voor betaalt. Wellicht ook voor uw onderneming een passende metafoor voor de wens om zowel online als offline toegang te hebben tot bestanden, maandelijkse beveiligingsupdates en functiereleases te downloaden en te beschikken over uitgebreide functies.

Office 365 is een Cloudservice van Microsoft. Deze combineert vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen met professionele voorzieningen voor: e-mail, gedeelde agenda’s, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag, zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office-pakket!

Microsoft Office 365
 • Vertrouwde Office applicaties

 • Zowel offline als online beschikbaar

 • Per gebruiker 5 Office licenties

 • Device onafhankelijk

 • Vaste prijs per gebruiker

 • Ingebouwde beveiliging en controles

 • Recht op laatste upgrades

 • 50GB mailbox per gebruiker

 • Online samenwerken in documenten

 • Versiebeheer

Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365

Sinds september 2014 heeft Microsoft Shared Computer Activation (SCA) ingesteld binnen Office 365. Dit geeft Office 365 ProPlus gebruikers de mogelijkheid om hardware te delen binnen:

 • uw eigen IT-omgeving (on-premise)
 • het cloudplatform van Spot ICT of een andere IT-partner (private cloud)
 • het Microsoft Azure platform (public cloud)

Voor welke Office 365 versies geldt SCA?
Shared Computer Activering modus werkt met enterprise-versies van Office 365 (ProPlus, E3 Suite en E5 Suite).

Voordelen van Shared Computer Activation
Het belangrijkste voordeel van SCA voor Office365 ProPlus is dat het u keuzemogelijkheden en flexibiliteit biedt. Zo geeft SCA u de mogelijkheid om meer voordeel te behalen uit uw huidige Office 365 ProPlus licentie, wanneer u deze in wilt zetten in een cloud-omgeving.

Met SCA kunt u kiezen waar u uw huidige licenties in wilt zetten. Dit kan binnen uw eigen omgeving zijn of binnen het datacenter van Spot ICT. Dit zorgt voor lagere kosten van uw cloud-infrastructuur, omdat u Spot ICT gebruik laat maken van uw bestaande Office 365 ProPlus licenties.

Wat kan Spot ICT voor u betekenen?
Door samen te werken met Spot ICT kunt u gebruik maken van de voordelen van SCA voor Office 365 ProPlus. Spot ICT is als CSP Tier 1 Partner van Microsoft verbonden aan het SCA programma. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw Office 365 ProPlus licenties te gebruiken, binnen een door u gekozen cloud-oplossing.

Benieuwd wat Microsoft SCA voor uw organisatie kan betekenen?
Neem contact op met Spot ICT en informeer naar de mogelijkheden via 088-2357768

Ontvang direct de Factsheet van Microsoft Office 365 in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Gebr. Van der Veekens:

‘Met Office 365 werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek’

Gebr. Van der Veekens, aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw: ‘Binnen ons bedrijf bestond de werkstroom voornamelijk uit papieren documenten. Zo kwam het voor dat een werktekening inmiddels was bijgewerkt met nieuwe informatie, maar in het veld nog gebruik werd gemaakt van een eerdere versie. Het risico bestond dat het werk dan niet volgens de laatste inzichten werd uitgevoerd. Recentelijk is de volledige werkstroom gedigitaliseerd en toegankelijk gemaakt voor belanghebbenden via Office 365. Zodra de binnendienst een verandering doorvoert, is dit zichtbaar op de werkplaats. Andersom geldt ook: wanneer tijdens de uitvoering van het werk een probleem wordt ontdekt, kan er van buiten snel een foto van de situatie worden gestuurd naar de binnendienst. Die kan vervolgens het probleem direct afhandelen en een nieuw document online plaatsen. Zo werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek!’

Van Der Veekens werkt sneller en efficiënter vanaf elke plek met Office 365
Microsoft Partner
Erkend Leerbedrijf