Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

Microsoft Office 365

Een powerhouse dat staat als een huis. Waar de verschillende vertrekken vertrouwd aanvoelen, maar wel zijn voorzien van alle moderne gemakken. Waar u geen huizenhoge huur voor betaalt. Wellicht ook voor uw onderneming een passende metafoor voor de wens om zowel online als offline toegang te hebben tot bestanden, maandelijkse beveiligingsupdates en functiereleases te downloaden en te beschikken over uitgebreide functies.

Office 365 is een Cloudservice van Microsoft. Deze combineert vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen met professionele voorzieningen voor: e-mail, gedeelde agenda’s, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag, zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office-pakket!

Microsoft Office 365
  • Vertrouwde Office applicaties

  • Zowel offline als online beschikbaar

  • Per gebruiker 5 Office licenties

  • Device onafhankelijk

  • Vaste prijs per gebruiker

  • Ingebouwde beveiliging en controles

  • Recht op laatste upgrades

  • 50GB mailbox per gebruiker

  • Online samenwerken in documenten

  • Versiebeheer

Ontvang direct de Factsheet van Microsoft Office 365 in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Gebr. Van der Veekens:

‘Met Office 365 werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek’

Gebr. Van der Veekens, aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw: ‘Binnen ons bedrijf bestond de werkstroom voornamelijk uit papieren documenten. Zo kwam het voor dat een werktekening inmiddels was bijgewerkt met nieuwe informatie, maar in het veld nog gebruik werd gemaakt van een eerdere versie. Het risico bestond dat het werk dan niet volgens de laatste inzichten werd uitgevoerd. Recentelijk is de volledige werkstroom gedigitaliseerd en toegankelijk gemaakt voor belanghebbenden via Office 365. Zodra de binnendienst een verandering doorvoert, is dit zichtbaar op de werkplaats. Andersom geldt ook: wanneer tijdens de uitvoering van het werk een probleem wordt ontdekt, kan er van buiten snel een foto van de situatie worden gestuurd naar de binnendienst. Die kan vervolgens het probleem direct afhandelen en een nieuw document online plaatsen. Zo werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek!’

Van Der Veekens werkt sneller en efficiënter vanaf elke plek met Office 365
Microsoft Partner
Erkend Leerbedrijf