Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

1

Microsoft Office 365 en Azure

Een powerhouse dat staat als een huis. Waar de verschillende vertrekken vertrouwd aanvoelen, maar wel zijn voorzien van alle moderne gemakken. Waar u geen huizenhoge huur voor betaalt. Wellicht ook voor uw onderneming een passende metafoor voor de wens om zowel online als offline toegang te hebben tot bestanden, maandelijkse beveiligingsupdates en functiereleases te downloaden en te beschikken over uitgebreide functies.

Microsoft Office 365 is een Cloudservice van Microsoft. Deze combineert vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen met professionele voorzieningen voor: e-mail, gedeelde agenda’s, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Met Microsoft Office 365 en Azure beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag, zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office-pakket!

Microsoft Office 365
 • Vertrouwde Office applicaties

 • Zowel offline als online beschikbaar

 • Per gebruiker 5 Office licenties

 • Device onafhankelijk

 • Vaste prijs per gebruiker

 • Ingebouwde beveiliging en controles

 • Recht op laatste upgrades

 • 50GB mailbox per gebruiker

 • Online samenwerken in documenten

 • Versiebeheer

Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Program

Spot ICT Oplossingen is een Qualified Multitenant Hoster (QMTH), geautoriseerd door Microsoft om uw Windows virtual machines te hosten via Microsoft Cloud Agreement subscription of Enterprise Agreement/MPSA op dedicated of multitenant hardware. Daarbij zijn wij ook geautoriseerd om Office 365 ProPlus (including E3 and E5), Project Online Professional en Visio Pro for Office 365 subscriptions te hosten via shared computer activation (SCA) technologie. Klik hier om meer te weten te komen over het QMTH Programma van Microsoft.

Voordelen van Windows 10 Virtualisatie en Shared Computer Activation for Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro for Office 365
Windows 10 virtualisatie en SCA voor Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro for Office 365 geeft u een keuze en flexibiliteit. Beide stellen u in staat om voordeel te halen uit uw bestaande Windows 10 en Office 365 licentie investeringen, als deze zijn uitgerold via de Cloud.

U kunt bij de uitrol kiezen tussen on-premises of het shared datacenter van Spot ICT Oplossingen. Spot ICT Oplossingen is een Authorized QMTH Partner en stelt u in staat om uw Office 365 ProPlus, Project Online Professional, Visio Pro for Office 365 en gekwalificeerde Windows 10 producten uit te rollen op een van onze Cloud oplossingen naar keuze.

Welke Windows licenties, aangeschaft via Microsoft Volume Licensing (VL) komen in aanmerking voor virtualisatie via Qualified Multitenant Hosting?
Met ingang van 1 augustus 2017 zijn de volgende Windows licenties, die aangeschaft zijn via Microsoft Volume Licensing (VL), gekwalificeerd voor virtualisatie via Qualified Multitenant Hosting:

 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 per User met SA
 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 VDA per User

Welke Windows subscriptions, aangeschaft via de Microsoft Cloud Agreement via Spot ICT Oplossingen komen in aanmerking voor virtualisatie rechten?
Met ingang van 6 september 2017 zijn de volgende Windows subscriptions gekwalificeerd voor virtualisatie rechten op zowel dedicated als multitenant hardware in datacenters beheerd door Authorized QMTH Partners zoals Spot ICT Oplossingen:

 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI)
 • Windows 10 Enterprise E3 VDA
 • Microsoft 365 Enterprise (voorheen Secure Productive Enterprise of SPE) E3 en E5

Welke Office 365 producten worden ondersteund via SCA?
SCA mode werkt met Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro for Office 365. Alle Office 365 plannen die Office 365 ProPlus, Project Online Professional, of Visio Pro for Office 365 in zich hebben zijn geschikt om via SCA te gebruiken.

Benieuwd wat Windows virtualisatie en Microsoft SCA voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Spot ICT Oplossingen en informeer naar de mogelijkheden via 088-2357768.

Ontvang direct de Factsheet van Microsoft Office 365 en Azure in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

De ervaring van Gebr. Van der Veekens:

‘Met Office 365 werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek’

Gebr. Van der Veekens, aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw: ‘Binnen ons bedrijf bestond de werkstroom voornamelijk uit papieren documenten. Zo kwam het voor dat een werktekening inmiddels was bijgewerkt met nieuwe informatie, maar in het veld nog gebruik werd gemaakt van een eerdere versie. Het risico bestond dat het werk dan niet volgens de laatste inzichten werd uitgevoerd. Recentelijk is de volledige werkstroom gedigitaliseerd en toegankelijk gemaakt voor belanghebbenden via Office 365. Zodra de binnendienst een verandering doorvoert, is dit zichtbaar op de werkplaats. Andersom geldt ook: wanneer tijdens de uitvoering van het werk een probleem wordt ontdekt, kan er van buiten snel een foto van de situatie worden gestuurd naar de binnendienst. Die kan vervolgens het probleem direct afhandelen en een nieuw document online plaatsen. Zo werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek!’

Bouwvakkers aan het werk