Online werken op alle devices

Online werken op alle devices

Overal ter wereld kunnen werken. Thuis, op kantoor of in het buitenland. Het maakt tegenwoordig niet zoveel meer uit waar u bent of zelfs op welk apparaat u werkt. Het enige dat u nog nodig heeft, is een internetconnectie. Daarmee is uw organisatie efficiënter, sneller en veiliger. SPOT Online regelt dit graag voor u.

Gerard Smith

Klaar voor een hoger niveau?

Direct contact opnemen

Via elk apparaat bereikbaar

Tegenwoordig zijn al uw bestanden eenvoudig beschikbaar via een cloud oplossing, dit zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd en overal bij belangrijke bestanden kunnen. Het moet daarbij niet uitmaken of deze bestanden worden opgezocht op een laptop, tablet of mobiele telefoon. SPOT kan dit voor u regelen. U geniet dan direct van verschillende voordelen.

Samenwerken op afstand

De cloudopslag zorgt ervoor dat alle bestanden voor alle medewerkers toegankelijk zijn. Uw collega’s kunnen dus eenvoudig vragen om feedback. Met slechts enkele muisklikken voegt u notities aan bestanden toe zodat uw personeel weer aan de slag kan.

Ondersteun uw personeel

Het is elke verkoper wel eens overkomen dat hij bij een klant staat en zijn PowerPoint presentatie vergeten is. De presentatie gaat erg lastig zonder de mooie PowerPoint met foto’s en filmpjes die uw marketingafdeling heeft gemaakt. U krijgt later een mailtje van de klant dat zij toch voor de concurrent kiezen. U bent wel hartelijk bedankt voor de moeite. Dat is balen.

Dankzij de cloudopslag van SPOT heeft de verkoper voortaan altijd alles bij zich. Sterker nog, de afdeling marketing heeft net de nieuwste versie van de PowerPoint presentatie geüpload. Deze is nóg mooier dan de vorige. Uw verkoper zal de verkoopkans nu zeker verzilveren. De snelheid waarmee uw team kan samenwerken is belangrijk om concurrerend te blijven.

Veiligheid

Een cloud oplossing beschermt uw bestanden in geval van diefstal of brand. Stel dat u uw bestanden nog lokaal opslaat. Bijvoorbeeld op een laptop die bij uw op kantoor staat. Wat gebeurt er met uw bestanden als die laptop wordt gestolen? Of als deze verloren gaat in een brand?

Al uw (klant)gegevens en documenten vernietigd of in de handen van een kwaadwillende? U moet er niet aan denken. Met een cloud oplossing staan al uw documenten veilig op een server.

Eén systeem voor alles

U wilt natuurlijk dat al uw technologie met elkaar communiceert. Programma’s en apps moeten elkaar herkennen en met elkaar kunnen linken. Het helpt daarbij dat systemen van SPOT Online werken middels een zogenoemde “single point of technology”. Dat wil zeggen dat de basis van alles gelijk is. De software lijkt op elkaar waardoor het hele systeem voor u herkenbaar en vertrouwd aanvoelt. Hierdoor is optimale efficiëntie te bereiken omdat u dan niet met meerdere programma’s hoeft te leren werken. Kent u er één dan kent u ze allemaal.

Is uw bedrijf klaar voor een hoger niveau?

Altijd overal en op alle devices kunnen werken tilt uw bedrijf naar een hoger niveau. SPOT werkt keihard om dat voor elkaar te krijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naar een hoger niveau met SPOT

  • Integratie met cloud-oplossingen
  • Optimale gebruikservaring op elk device
  • Security op afstand
  • Altijd en overal kunnen werken
  • Garantieafwikkeling hardware
  • Single point of technology
Vraag een offerte aan

Neem contact op met
Gerard Smith
088 – 2357768

Gerard Smith

Onze klanten geven
ons deze score:
4.8 van 5

Bekijk meer referenties

De AVéWé / Van Overbeek Groep bestaat uit meerdere makelaarskantoren, hypotheekshops en verzekeringskantoren gevestigd door heel Noord-Holland. ‘In onze bedrijven is optimale telefonische bereikbaarheid van groot belang. Net zoals de integratie tussen de vaste en mobiele telefoon én een integratie tussen telefonie en onze branchesoftware. SPOT ICT verzorgt deze integraties voor ons. Hierdoor kunnen de medewerkers onze klanten altijd en overal te woord staan.

‘Met SPOT KPN ÉÉN optimale telefonische bereikbaarheid’

Door de connectie tussen de branchesoftware en onze telefonie-omgeving, genieten we bovendien van een aantal voorname voordelen. Wanneer een klant uit onze database ons belt, zien onze medewerkers in het scherm wie diegene is en wat zijn dossier- of klantnummer is. Ook kunnen zij een zogenaamde ‘klantkaart’ openen, zodat zij direct op de hoogte zijn van hetgeen de vorige keer is besproken. Bovendien besparen we met SPOT KPN ÉÉN op dure ISDN-abonnementskosten.’

Ontvang direct de Factsheet van de Spot
Training en Workshops in uw mailbox!

Vul uw naam en e-mailadres in:

    Teamviewer