Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy
 

“Ook Spot is een ‘speler’ met scorend vermogen”

Foto na wedstrijd voetbal FC Volendam v FC Den Bosch

“Ook Spot is een ‘speler’ met scorend vermogen”

Bij Spot ICT houden we van ons vak, van mensen en van voetbal. Dat we onder andere co-sponsor zijn van FC Volendam komt dan ook niet uit de lucht vallen. Die betrokkenheid bij de voetbalclub is gelukkig wederzijds, wat eerder dit jaar resulteerde in een samenwerkingsovereenkomst. Sindsdien hebben we met onder meer onze cloudomgeving Spot WorkSpace Premium ‘punten weten te scoren’ bij de eerstedivisionist.

Betrokken

“FC Volendam staat bekend om zijn grote hoeveelheid lokale spelers. Dit maakt de club geliefd en een maatschappelijke spil in het dorp”, licht Martijn Molleman, Manager Commercie bij FC Volendam, toe. “Naast spelers zochten ze ook een lokale ICT-partner en dat werd Spot ICT. De lijntjes zijn kort; ik weet precies wie ik kan bellen bij een vraag of probleem en dat maakt de samenwerking laagdrempelig. Naar die laagdrempeligheid streven we ook als club. Je kunt hier gewoon trainingen bezoeken en de spelers aan het hek spreken. We willen maatschappelijk betrokken zijn. Die betrokkenheid zien we ook bij Spot ICT terug. Waar veel ICT-leveranciers standaardpakketten bieden, komt Spot met oplossingen op maat.”

Snel en professioneel

“Ze begonnen bij wat we hadden staan en stelden aan de hand daarvan veranderingen voor. In dat kader werd de cloudomgeving Spot WorkSpace Premium bij ons geïmplementeerd. Het grootste verschil met de vorige leverancier is de snelheid. We hoeven nu bijvoorbeeld niet meer drie keer opnieuw in te loggen om bij onze bestanden te komen. Ook de migratie van het ene naar het andere systeem verliep vlot. Ik had met een kwartier mijn laptop al terug!’ Zijn er problemen of vragen, dan worden die altijd serieus en snel opgepakt. Men is naast flexibel en benaderbaar bovenal zeer professioneel. Als profclub gaan we logischerwijs niet voor minder.”