Razendsnel internet met Spot ICT en Art Of Automation

Spot ICT Oplossingen - Art Of Automation

Razendsnel internet met Spot ICT en Art Of Automation

Voor het bedrijfsleven is razendsnel dataverkeer van groot belang. Veel kritische processen verlopen tegenwoordig via het internet. Een goed verbonden bedrijfspand is daarom een vereiste om stabiel en snel te kunnen werken. Vaak is er een tekort aan capaciteit op de huidige internetverbinding, waardoor de diensten, producten en services van bedrijven niet optimaal werken. Denk hierbij aan VoIP-telefonie, online werkplekken, back-ups en webapplicaties.

Spot ICT Oplossingen en Art Of Automation gaan samen aan de slag de om bedrijventerreinen De Baanstee en De Koog te voorzien van één van de snelste en betrouwbaarste glasvezelnetwerken van Nederland. Toekomstbestendig breedband internet voor een voordelige prijs!

Gerard Smith zegt: “Wij weten als geen ander dat uw medewerkers sterk afhankelijk zijn van goed werkende infrastructuur en datalijnen, als onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering. Daarom is Spot samen met Art Of Automation uw partner voor internetverbindingen in de regio.”

Één aanspreekpunt

De missie is om het gebruik van zakelijk internet zo laagdrempelig en financieel aantrekkelijk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk ondernemers, met kwaliteit als belangrijkste uitgangspunt. Met Spot ICT Oplossingen heeft u een Single Point of Technology, dus één aanspreekpunt voor al uw technologie. Met onze Skilled Service Desk staan wij altijd klaar om te helpen en wordt u meteen geholpen. Gewoon makkelijk, betrouwbaar en efficiënt.

Bandbreedtes

De regio Purmerend wordt proactief voorbereid op de digitale ontwikkelingen in de toekomst. Een aansluiting op dit netwerk levert bedrijven en instellingen al tal van nieuwe mogelijkheden en kansen op. Ondernemers op De Koog en De Baanstee krijgen de mogelijkheid om, tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven, aan te sluiten op het nieuwe netwerk. Internettoegang wordt standaard geleverd met bandbreedtes variërend van 150 Mb/s tot 10 Gb/s. Hogere bandbreedtes zijn op aanvraag mogelijk. Om er verzekerd van te zijn dat u altijd door kunt werken, worden onze diensten standaard geleverd met een back-up verbinding via 4G.

Afspraak met experts

Wij geloven in de kracht van samenwerking en het bundelen van individuele kwaliteiten. De implementatie en het beheer van de infrastructuur wordt verzorgd door Spot ICT. Ook voor alle aanvragen en adviestrajecten kunt u terecht bij Spot.

Wilt u ook weten welke internetoplossing het beste bij uw bedrijf past?

Neem contact op met Spot en dan maken wij een vrijblijvende afspraak met een van onze experts. Neem contact met ons op of bel naar 088-BELSPOT (2357768).

Meer informatie over ons razendsnelle internet?

Laat dan hieronder uw gegevens achter.