Direct contact? Bel naar 088 - 2357768

Volg ons via

Cloud Academy

Referenties

Spot ICT beschikt over grote expertise qua ICT oplossingen voor zowel grote als kleinere opdrachtgevers. Wij koesteren onze goede connecties met hen volop! Een aantal tevreden klanten stelt zich voor.

FC Volendam

‘We zoeken regionale partners zodat we wat voor elkaar kunnen betekenen. Wij hun ICT, zij onze sponsor. En de lijntjes zijn kort; ik weet wie ik kan bellen bij een probleem’, zegt Martijn Molleman, manager commercie. ‘Dat maakt het laagdrempelig’.

Veel ICT-leveranciers bieden standaardpakketten, maar Spot biedt ICT op maat. Ze begonnen bij wat we hadden staan en stelden aan de hand daarvan veranderingen voor’. Ook zien beide heren dat problemen of vragen serieus en snel worden opgepakt.

‘Spot is professioneel, benaderbaar en betrokken’

Bij FC Volendam werd Spot WorkSpace Premium geïnstalleerd; een cloud-omgeving. ‘Het grootste verschil met de vorige leverancier is de snelheid. We hoeven nu niet meer drie keer opnieuw in te loggen voor we bij onze bestanden zijn’. Ook de migratie van het ene naar het andere systeem verliep vlot. ‘Ik had zelfs met een kwartier mijn laptop al terug’, zegt Martijn. ‘Spot is voor ons dan ook professioneel, flexibel, benaderbaar en betrokken’.


Meer informatie over deze branche

Davids Advocaten

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen.

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij Spot ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’


Meer informatie over deze branche

AVéWé / Van Overbeek Groep

De AVéWé / Van Overbeek Groep bestaat uit meerdere makelaarskantoren, hypotheekshops en verzekeringskantoren gevestigd door heel Noord-Holland. ‘In onze bedrijven is optimale telefonische bereikbaarheid van groot belang. Net zoals de integratie tussen de vaste en mobiele telefoon én een integratie tussen telefonie en onze branchesoftware. Spot ICT verzorgt deze integraties voor ons. Hierdoor kunnen de medewerkers onze klanten altijd en overal te woord staan.

‘Met Spot KPN ÉÉN optimale telefonische bereikbaarheid’

Door de connectie tussen de branchesoftware en onze telefonie-omgeving, genieten we bovendien van een aantal voorname voordelen. Wanneer een klant uit onze database ons belt, zien onze medewerkers in het scherm wie diegene is en wat zijn dossier- of klantnummer is. Ook kunnen zij een zogenaamde ‘klantkaart’ openen, zodat zij direct op de hoogte zijn van hetgeen de vorige keer is besproken. Bovendien besparen we met Spot KPN ÉÉN op dure ISDN-abonnementskosten.’


Meer informatie over deze branche

Avanti Advisering

Avanti Advisering is een administratiekantoor in Purmerend en bedient ondernemers in onder meer: Purmerend, Zaandam, Hoorn, Volendam en Amsterdam-Noord. Dick Roos: ‘Binnen ons bedrijf nam de behoefte naar een oplossing om gegevens eenvoudig mee te delen en te synchroniseren steeds verder toe. Net zoals de wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker in de drukke periodes van het jaar, willen onze medewerkers ook thuis hun benodigde bestanden en applicaties gemakkelijk kunnen raadplegen en bewerken.

‘Adequate, efficiënte en veilige ICT oplossingen’

In het verleden was onze organisatie hierin beperkt. Want destijds zagen wij de Cloud als een onveilig, ongrijpbaar medium. Daarom hadden wij tot voor kort slechts de beschikking over een server op locatie. Met de Spot Private Cloud heeft Spot ICT ons echter geschikte en veilige oplossingen geboden, welke voldoen aan al onze wensen en eisen. Wij werken nu snel, adequaat en efficiënt en bovendien naar volle tevredenheid!’


Meer informatie over deze branche

Gebr. Van der Veekens

Gebr. Van der Veekens, aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw: ‘Binnen ons bedrijf bestond de werkstroom voornamelijk uit papieren documenten. Zo kwam het voor dat een werktekening inmiddels was bijgewerkt met nieuwe informatie, maar in het veld nog gebruik werd gemaakt van een eerdere versie. Het risico bestond dat het werk dan niet volgens de laatste inzichten werd uitgevoerd. Recentelijk is de volledige werkstroom gedigitaliseerd en toegankelijk gemaakt voor belanghebbenden via Office 365. Zodra de binnendienst een verandering doorvoert, is dit zichtbaar op de werkplaats.

‘Met de oplossingen van Spot ICT werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek’

Andersom geldt ook: wanneer tijdens de uitvoering van het werk een probleem wordt ontdekt, kan er van buiten snel een foto van de situatie worden gestuurd naar de binnendienst. Die kan vervolgens het probleem direct afhandelen en een nieuw document online plaatsen. Sinds kort werken onze medewerkers met Microsoft Surface Pro tablets, waarop alle projectbestanden zijn opgeslagen. De medewerkers buiten hebben via hun tablet toegang tot dezelfde aantekeningen als de binnendienst medewerkers, die de notities op hun desktop openen. De toegang tot de laatste informatie zorgt ervoor dat fouten worden gereduceerd en onze medewerkers efficiënter te werk kunnen gaan. Zo werken wij sneller en efficiënter vanaf elke plek!’


Meer informatie over deze branche