Semioverheid en Overheid

De meeste instellingen hebben een groter aantal medewerkers dan het gemiddelde MKB bedrijf. Vaak zijn de ICT- omgevingen onnodig complex ingericht. SPOT ICT adviseert de instellingen om de juiste richting qua ICT in te slaan. Veiligheid en beschikbaarheid van documenten en gegevens staat hoog in het vaandel, echter moet de huidige manier van werken niet té ingrijpend veranderen en moet het gebruiksgemak voorop staan.

We hebben gemerkt dat veel medewerkers mobiele devices gebruiken om mee te werken. Echter is er in de meeste gevallen niet goed genoeg nagedacht over de beveiliging en worden er geregeld bestanden op een verkeerde plek opgeslagen. Hierdoor werken niet alle medewerkers met de juiste versie. SPOT ICT zorgt ervoor dat medewerkers, zelfs met hun eigen device (BYOD) op een veilige manier kunnen inloggen op het bedrijfsnetwerk en dat alle gegevens en applicaties op een gemakkelijke, centrale en veilige manier kunnen worden benaderd.

ICT beheer purmerend man belt me
  • Altijd en overal kunnen werken

  • Veilig delen en synchroniseren

  • Werken met het device van uw keuze

  • Uniforme werkwijze

  • Beste oplossing voor u

  • Optimale bereikbaarheid

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Juridische Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Davids Advocaten:

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen. In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten: