Transport en Logistiek

In de branche Transport en Logistiek worden er steeds meer digitaliseringsslagen gemaakt. Werd er vroeger gebruik gemaakt van papieren transportbonnen, tegenwoordig zijn de meeste vrachtwagenchauffeurs/bezorgers uitgerust met een Smartphone/Tablet. Diverse software maken het mogelijk om de transportbonnen digitaal te laten ondertekenen.

Ook op het gebied van communicatie veranderen er veel zaken. In het verleden hadden chauffeurs een telefoon in de auto of werden ze door het bedrijf voorzien van een mobiele telefoon.

SPOT ICT zorgt ervoor dat organisaties geen mobiele telefoons meer hoeven te verschaffen aan haar chauffeurs; de chauffeurs kunnen bellen en gebeld worden op hun privé telefoon. De gesprekskosten die worden gemaakt onder werktijd, worden doorbelast aan de organisatie. Dit is een mooie toepassing voor ingehuurde flexchauffeurs, het afsluiten van een mobiel contract is namelijk niet rendabel omdat een chauffeur in sommige gevallen slechts een aantal maanden werkzaam is bij de desbetreffende organisatie.

Transport en Logistiek afbeelding
  • Een flexibel en vertrouwd platform

  • Locatieonafhankelijk werken

  • Optimale gebruikservaring op elk device

  • Optimale bereikbaarheid

  • Geen (mobiele) bedrijfstelefoons nodig

  • Uniforme werkwijze

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Juridische Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Davids Advocaten:

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen. In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

microsoft-dynamics-navisiontransis-transport-management-software