Zorg en Welzijn

De komende jaren zal er een groter tekort zijn aan mensen in de zorg en wordt het steeds noodzakelijker dat we meer kunnen doen met hetzelfde aantal mensen. ICT kan hierbij een hulpmiddel zijn.

Nog meer dan nu zullen processen worden gedigitaliseerd en hierbij wordt een stabiele ICT-omgeving nog belangrijker.

Opdrachten worden steeds vaker op afstand verstrekt en op afstand uitgevoerd. Goede communicatie tussen de verschillende partijen (tussen zorgverleners onderling, maar ook van zorgverleners richting cliënten) is daarbij van wezenlijk belang.

Zorg en Welzijn afbeelding
  • Uniforme werkwijze

  • Altijd en overal kunnen werken

  • Beste oplossing die past bij u

  • Optimale bereikbaarheid

  • Betrouwbare partners

  • Een flexibel en vertrouwd platform

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de Juridische Dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men om gaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Tevens heerst er een steeds grotere tendens van de integratie van mobiele telefonie. Met SPOT ICT beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw ICT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

De ervaring van Davids Advocaten:

‘Belangrijke data op veilige wijze altijd en overal benaderbaar’

Davids Advocaten: ‘In onze praktijk behandelen wij een groot aantal rechtsgebieden, variërend van Ondernemings- en vennootschapsrecht tot Procesrecht. Daarom leeft binnen ons kantoor de grote wens om altijd en overal te kunnen werken. Zeker wanneer onze advocaten moeten procederen in de rechtbank, dienen zij bestanden gemakkelijk te kunnen raadplegen, bewerken en delen. In het verleden waren wij hierin beperkt omdat wij gebonden waren aan een server op locatie. Toen wij SPOT ICT in de arm namen, maakten zij het gesleep met grote stapels paperassen overbodig. Alle benodigde data zijn nu op veilige wijze altijd en overal benaderbaar.’

Wij hebben ervaring met de volgende pakketten

SPOT ICT beschikt over grote expertise van de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Wij hebben ervaring met de volgende pakketten:

pharmacommedicom